Шо збориш? Утакмици на спортска да не ти кажував? Си ме изненадила на велико. Да не испаднам некоректна, возвраќам поздрав на двајцата од клубот Јипи и Јуле, до Елена и нејзините глупости, и до Хипстер. Те сонував како си ми се јавила да пиеме кафе на факс, ама те одбив, дека имам уште еден колоквиум за полагање. Ајт изволте и кафе посабајлечки.
Одамна не сум поздравувала и баш би сакала да поздравам некои форумџики со кои имам комуницирано. Гоу-грл - те нема одамна. П.с почна сезоната на пастрмајлиите БиЈу, Ла Реина (беше ли на Макфест оваа година?), Дејзи - одамна немаме зборувано Лов, Мона, Литл Девил, Мис Ричи, Старбакс, Каролина Коста Штрумфета и Денсинг Куин (вампирки ), Мерлин, (вештерке, играш ли уште?) Бризи, Рок а Фела (љочк)...
До: -marama -Glossy-girl -Lux -Chocolate.me -SarahTayMomsen -potterholic -Artemission -ljubam -Sara123 -Elena-97
СП до сите што завршија со полагање. Лакше се дише. И поздрав до Ангелот оф Артот и да очекува порака од мене за чајче од понеделник.
Среќо само што сакав да те поздравам и да ти пишам, ќе ти запеев дури, Ми требаш како молитва.... Ламбе ти текнува? Поздравче и до сите други кои денес не сакате да ме убиете поради недоразбирањето во темата за бебушките
Сп со ЛитлФаири, гирл-мири, очила,Везилка А песпецијален поздрав и до девојќите на чет Spoiler Можеби не можам да го донесам ама сигурно ќе ви каже дека сите вас ве сакам
Сп до : -Rici.aaaaa Spoiler Повели.Се надевам ти се допаѓаат. -Pamelce Spoiler Се надевам ти се допааѓаат. -Ocila Spoiler -kolache.99 Spoiler Тамам ти се? -LittleFairy Spoiler Сигурно точни ти се..
СП до Johny Не си далеку од вистината, всушност си многу блиску до неа. Одиш по патот по кој поретко се оди.