Специјален поздрав до sunfemina! Ми се допаѓа начинот на кој размислуваш, познавањата од различни области... Имај сончев ден девојко
Поздрав назад до Maroon5, LittleFairy, TheaEsposito! Поздрав и до anabel-a, PeaceLoveBasketball, starbucks, pamelche.
Поздрав до pamelche изгледа сличен вкус имаме кога се во прашање момците во темата Згодни момци повели за пријатен ден.
^^ До женскава над мене Мораше сега вакви слики да клајшш?? А и до Pamelche, Gordana10, K.i.m, Ilipili, Divinebutterfly, Annie.mk1, CIA, The little17, kravce, Mrs. Cuper
Аууу..Кенди..фала, фала. Одбери си еден, онака за да се топлите. Поздрав и до Ади..се заборавивме маа.
Snow Queen Sexy bejbe Trendafilka Gordana10 Pamelce Glosy-girl Chololate.me AngelOfArh Artemission PeaceLove Baskettbal Cresicka Dala ilipili Luxhttp://yoursmiles.org/dolls/mdolls/everyday/everyday70.gif Meu Ocila julie77 девојки во поздравите вметнав слики за забава сега ве честам пити
СП до сите женски што редовно ме поздравуваат, ама јас не ве набројувам, ќе си се препознаете. Поздрав до сите што ги сакаат Есента и Зимата и му се радуваат на снегот, a исто така се радуваат на носење капи, шалчиња, нараквици и капутчиња!
Сп до: -Rici.aaaaa Spoiler -kolache.99 Spoiler -ocila Spoiler -PeaceLoveBasketball Spoiler -LittleFairy Spoiler
Изгледа имам некоја чудна моќ Јас во темава до сега никогаш порано немам испратено поздрав, а не ја ни отварам често. Случајно ја отворив сега и го гледам моето име меѓу денешните постови Ти благодарам многу за поздравот Heleny, го возраќам и ти посакувам прекрасна саботна вечер!