tinkerbelll , L-enna , Glossy - girl , Lux , starbucks , pamelche , Mrs. Cuper , rici.aaaaa , TheaEsposito .
... поздрав до сите кои ми го честитаа роденденот и ми посакаа убави желби, нека ви се вратат помножени по 27, на сите до една. Сепак, од сите честитки, Битерсвит и Божица се онака хардкор мамички, I'm so proud to know you, макар виртуелно, едната ми прати сет Џејми Оливер тавчиња, а другата - Трендафил Каранфилов, што друго да посака една жена? Women - you rock! Специјална гушка до нашиот Јипмен, предавање нема, по никоја цена. И до Лилит, жестока, ем драматична. A queen. Гушкањеееееееееееееее (телетабиси).
gordana10 Peace love Bascektball trendafilka Snow=Queen cigarce Artemission julie77 Sexybejbe86 ilipili Tea4e teddybear pamelce pelicuna ocila glosy girl Chocolate.me Lux Meu glosy-girl Dala cresicka cigarce Девојки после големиов поздрав да се облажиме
Специјален поздрав за Divinebutterfly Doozy cinderella5 Bozica1980 Katerinceee ilipili Lov3 thinkerbell Си знаете вие
Phyramide и Trendafilka Од секое ваше мислење доволно е да ја прочитам само првата реченица за да ме натера да ви го прочитам цел пост, макат и да е долгометражен. Вашите постови ми го прават поинтересен форумов, затоа поздрав за вас.
Поздрав назад до Ричи ааа Ангел оф Арх-фала ти на прекрасните зборови Луничка-знајш исто така сакам да си ги поздравам и Даничап-нејзиниот начин на размислување ме воодушевува Колешка ми -ептен си ја поштовам Кимка-Гбке Љубам Мрс.Купер Дивајнче Ади Глоси Памелче Лудото-Ќутам и Јипи-само биди храбар ,знам дека ние со тоа биди храбар не можиме да ти помогнеме никако,но мораш да имаш верба во себе пред се,во бога и се ќе биде во ред. Повелете мили мои
До Илипили,возвраќам на поздравот, и до Дузи, цела ноќ ќе учи Англиски, ајде со среќа во петок Спојлер