Поздравче и за тебе Маченце (многу ги сакам овие колачиња ), ти ми беше првата трудница на форумов од која нестрпливо чекав мекици Отпоздрав и до Ади, Стоименовска, Каталеја, Илипили Ви посакувам убав, топол ден
До сите џамлиољупци! Мислам дека сега сфаќам од каде ми е сета фантазија. Па во овие мали планети, цели светови се кријат. Шлајкааааааааа, оп.
... Маја Ама многу ми е мило што ти се допаѓа атмосферата во Даблин. Прекрасно место, нели? И нека не те лажат мн мн за пастрамајлијата, не е секаде мајсторски направена!
Кажав еднаш - најубавата пастрмајлија што сум ја јадела, а местото е прекрасно, веќе се договоривме за наредна посета во скоро време, ако дозволи мешко. И да знаеш, ми текна и на тебе.
Се решив, така поише да ве поздравам PeaceLoveBasketball и Glossy-girl - сојузот на 3-те кози, никогаш ама никогаш нема да ја заборавам колку сум се смеела таа вечер коа го формиравме Други: SarahTayMomsen ilipili Lux Gordana10 k.i.m Dala Chocolate.me tea4e Special.Someone ocila girl-miri perlaa pamelche starbucks srcekrsacka I.love.your.lips Katerinceee Исто и до MacenceEna , какви филмски слики има во мода за клинци и клинцези, каква и е па керќичката, абе да ти е мило да ги гледаш и нејзе и останатите.Нај-срцкаста тема
kravce,во многу теми имаме слични размислувања,и секогаш ми е мило да прочитам нов пост од тебе Те поздравувам со едно Старбакс кафенце
Јас денес сум ептен пријатно расположена и ве поздравувам сите, баш сите. Имајте убав ден и еве ви...слаткииии .
Сакам да ги поздравам следниве џенцки: Перла,Памела ( како сестри да се, двете мили се ), Катеринче, Ким ( па да не речит “ А Горде не ме поздравува “ ), Колешката ми Илипили ( џоа сестра ми е, по мислењата што и ги читам ), Љубам, Моира, Ариел и Аннатх , а и Кравче ( за малце ќе заборавев да ја поздравам, за малце ете тоцку . )
Иако се поретко поздравувам, а сум поздравувана редно е и јас да постирам, Нека биде вторнички специјален до сојузот на 3те кози Исто ги поздравувам и Горде и Памелче
До Шелеа....ја сонував,како ја видела мојата недепилирана нога и цел ден се смеела Spoiler јас и моите откачени сонови
За CIA Да не пукнеш жено, ме пресмеа!!! ПС: Ти си втора феминка што ме сонувала. Немојте, ме плашите Се чудам што ќе е следно