СП најголем до lunicka! Пошто одамна така не ме допрело нешто на форумов како видеото што го постави П.С.Ќе си ги поздравам јас и тие што мислеа на мене во друг пост,морав ова
перлита поздрав и до тебе и најубаво помини си п.с поздрав до горде,ким,илипили,миа и со сите што не ми текнуваат сега
Поздрав и до вас двете, до Горде, тинербелл и тинкербеллл Поздрав и до Ноелпејџ и до Хипстер ви ја пуштам песничкава, од вчера ми се мотка низ ум http://www.youtube.com/watch?v=jxfdDrKO8uM
Kравче женче и Ај уант ту брејк фри (I want to break free) шоуто. Тебе жено треба да ти се крене споменик на плоштад, ме изнасмеа.
Snow-Queen Trendafilka Lux lunicka Gordana10 Julie77 I.Love.your.lips Chocolate.me PeaceLoveBascettbal AngelOfArh ilipili Dala Artemission Teace cigarce Kravce Glosy-girl SexyBejbe86 Labella-nejzin e denov Pamelce Па девојки повелете
А мури , тебе ке те поздравам и друг пат да не ми ја мешаш козата, на некој начин ни го расипуваш сојузот на трите кози - peaceloveBASKETBALL , мури , B a s k e t b a l l ] И за глоси - мури Glossy !!! ех, ни ојде сојузот на трите кози Не ме сфаќај сериозно, знаеш дека се зезам , иначе стварно поздрав до тебе Иначе да ги поздравам: PeaceLoveBasketball (не губи надеж,силна си, издржи, го сакаш и се ке си дојде на место! ) Glossy - girl kolache.99 Gordana10 k.i.m Lux perlaa pamelche Ana-Banana starbucks SarahTayMomsen Dala ilipili I.love.your.lips srcekrsacka
Nymeria, Kravce и Zarah. Умни, паметни и секогаш интересни за читање моми. анабел-а секогаш ќе ми бидеш поим за нежност на форумот, секогаш. Магнолија ја делиме истата пасија кон тегнењето наутро во кревет, на една, па на друга страна, убавини, па може и повторно да заспијам, најубавото, одново и одново си го бркам сонот во постела. PeaceLoveBasketball еден многу голем СП и до тебе, млада си а сепак доста зрела. И немој да мислеш дека љубовта е зло, толку си млада, и има уште толку многу да менуваш мислење за неа колку што и момци. Живеј и сознавај си се себеси, момвите ќе идат и ќе си одат, верувај, не е време да се окупираш и нервираш уште од сега. Живеј си го секој момент, сепак не за џабе викаат, во најубавите години се, искористи си го максимум. Те гушкам и да бидеш најљубена. До вас сите драги мои, повелете блеснете, најубавиот според мене.
Gordana10 Julie77 I.Love.your.lips ilipili Glosy-girl perlaa srcekrsacka k.i.m Lux Snow-Queen gren-eyes ocila kikav поздравЧе до вас
Кај бикот? Која ја сакаш од овие? Јас мислам црвено подобро ми прилега, ама пак другава ми го има ставот на денсање Spoiler За Анушка дали го делиме вкусот и за овој Spoiler rici.aaaaa И посебен поздрав до феминките од Гевгелиско...колкави калинки имате
Специјален поздрав за rici.aaaaa и kravce.Со слатко од ружи нека ви почне денот.Совршенство за мирис и вкус.