СП до slavica999 зошто е секогаш тука да ти помогне со совет, одговор и сл. СП и до sanjaeva, до сега немам сретнато некој да се исценка за толкава сума Не дека немам поздрав до другите, ма јас СИТЕ ВЕ ПОЗДРАВУВАМ и ви посакувам убав ден p.s. СП и до кравче, не дека ме лајкна, туку дека ме потсети дека требаше да ја прашам нешто, а и многу ми е позитивна, самиот ник кравче ме потсеќа на нешто разиграно, на деминутив, на една другарка од средно (а не знам зошто на неа), амори ти да не си?
Преспецијален Сп до ДиванБатерфлај зошто навистина форумов го прави диван(убав), Гирл-мири ,ричи.аааа и го поздравувам сојузот(Литл,Пис и Глоси)
Поздрав бек: Kravce I.Love.your.lips Lunicka _______________________________________________________________________ Little Fairu-ти благодарам што ме насмеа денов ми започна со насмевка знаеш јако ти беше она а,мури ,апотоа знаеш се зезам баш ме насмеа
До мистериозната.Многу ми е мило што видов дека си пишала во СДК. Сега направи си едно кафе,запали една цигара и упати се кон темата Што би му кажале,напиши еден пост,за да уживам и јас со моето кафе додека те читам.
pamelche Elenaa-незнаев дека си страсен форограф Многу убави слики имаш постирано во "Ваши лични „професионални“ фотографии"
Одамна не сум наминала на темава и редно е да ги поздрава моите мили другарки кои многу многу не ги дружам деновиве бидејќи не сум баш многу при компјутеров. AIT Moira Bоzica1980 slavica999 Annath MacenceEna Ariel meU SnowQueen mart17 и сиииите останати кои ве заборавив не ми замерувајте.....
Spoiler Леле сеа готово, офф ни цркна сојузот готовоо , оф мори мајкооо , , абре и 2-та коза ја згреши, бре офф, ни отиде во неповрат сојузот- абре , мурии , FAIRY значи со Y!!!!! И да, како по обичај пак се шалам, имај убав помин со моите невкусни шеги ајт поздрав
Посебен поздрав до моите драги Alexa [Bot], Google [Bot] и MSNbot Media И до сите што ќутат на чет, а мене ми е досадно
Поздравче до Среќичка, кај сум била ја 25 години да не те знам, се осеќам ко да си ми најблиска на свет. И се разбира, Меу со нејзиноно прцле мало убаво, Сноу-Квин со цртичка, Лудото19, Ричи.аааа, Љубам, Памелче, колешка ми Брас која била многу убава невеста, Лолитка777, Марама, Анабел-а.... Сите ве гушкам и ви испраќам
Специјален поздрав до Анабела-а и Катеринчеее,бидејќи многу ми помогнаа и ме расположија!Со нивните совети се чувствувам многу подобра.Ви благодарам многу и на двете.А ти Катеринче многу мала ама итра и ми даде многу добар совет.А Анабела никогаш нема да ти го заборавам ова.Ве сакам и ви благодарам за се!!!