Баш прееска кога ја разгледував темава сакав да те поздравам ама ми го одвлекоа вниманието и го оставив компјутеров, сега гледам изгледа телепатски ти стигнал поздравот Поздрав бек Џули, избери си балонче
До: Старбакс (Мајли Динусаурус ), Горде, Ким (кај те снема ма тебе :geek: ), Глоси, Лукс, Пела (убав помин во Швајцарија), Илипили - да знаете дека ми фалат ноќните оговарања на чет. Ангел од арт - Ееептен срцка ми е. Литл Фаири и Ричи.а - Секогаш ме поздравуваат, а јас ептен ретко срам да ми е.
Поздрав назад до LittleFairy Колегита ми сестрита kolache.99 N.Kety rici.aaaaa girl-miri pamelche ИСто така и поздрав до SuperGirl24 tinkerbelll zarah Rose96 AngelOfArh The-Queen Dala lolyta777 butterfly33 mims-89 Mermaid90 sesilija eva11 NoellePage Doozy Neytiri honorthyself anggell mimiiiii MotherMonsterI Ariel Marama Фала ви насите за советите стварно ми значат, Најголем и најслецијален поздрав упатувам до Мисс Ричи-си знаеш ти зошто ти праќам тон бакнежи и гушки
Ама неее..јас тој поздрав го упатив кога си држев монолог После тоа поинаку се одвиваа работите, па секако сега можам да ги поздравам сите учесници во вчерашната емисија вклучувајќи те тебе, Dala, marama, theboy, Emma89 и другата водителка k.i.m и другите со кои режијата не успеа да оствари контакт (меѓу нив беше и Gordana10) и некој ако заборавив исто е поздравен
Поздрав до сите феминки. Се надевам денов ќе ви биде прекрасен и дека нема да ви се испосере, ко мене од сабајле .
До сите, онака. Ве поздравувам со детски песнички. Јас си ги слушам по сабајлечки. Лалала, само уште 9 годинии. http://www.youtube.com/watch?v=vf--Bcf- ... re=related
ЈАс па денес сите ве поздравувам и ви посакувам убав ден и да се гушкате вака ко бувчињата и да се топлите
Одамна немам поздравено нeкого, па би сакала да упатам еден огромен поздрaв до сите. Ми фалите многу..