... до Мама Миа, Цигарче, Трендафилка, Лена, Лепа, Марама, Каша, Нумерија, Елементал, Меченцето ... Овие ми текнаа први девојки, не ми се лутете. Поздравот е за да вратам на сите на кои не сум вратила и да ги поздравам сите горенаведени и уште многу други девојки на кои им е многу мило за мојот пресврт. Ве гушка многу вашата, веќе па и не толку многу, Мистериозна.
PeaceLoveBasket Snow-Queen Glosy-girl Sexybejbe86 Cokolate.me Dala Tea4e cigarce AngelOfArh Trendafilka Gordana10 ilipili Artemission kim I.love.your.lips julie77 Pamelce Девојки повелете
Сп до: EleMental Snow-Queen Lilit Jagoda123 anabel-a rici.aaaaa Glossy-Girl martinuska Gordana10 k.i.m pamelche blaa SweetChild LittleFairy PeaceLoveBasketball sunfemina MacenceEna Macushkaa Trendafilka julie77 Sara123 tea4e Abeja alessandraa ainchka97 Vezilka rosebush rosalka Stoimenovska bluegirl7 K.Mari4ka MeU LilBaby Slatki4ka.Slatki4ka kikav senjorita.lombardi Doozy Lux AngelOfArh La.Reina.Del.Sur Divinebutterfly perlaa Lining Umbrella22 Cacy Vikica.Cuci
Благодарам за поздравот Doozy Еден огромен поздрав и до тебе и нека ти е на здравје новата фризура Поздрав и до Antonina Само што ги приготвив, повелете за вас се!
сите што не ни знаат кого поздравуваат, само си поздравуваат онака безвезе со девизата „важно е да се дружимееее“ Дојдов со друга намера, да ја поздравам Дузи, ми имаш шмек на професорица со новава фризура
До сите оние кои се здебелуваме. Редовно ве читам во темата, ама за жал уште неможам да се пофалам со резултати. Се тешам дека иде зимо, па можеби полесно ќе ми оди.
Aј јас ке си ја поздравам само Kим и само да си се вратам дома ке има да пиеме , ке дадев и поздрав до горде ама нема оти таа мене не ме поздравила
СП до сите љубители на делото и песните на Балашевиќ. Песните се преубај, тргнувајќи од музиката, текстот, но и самата интерпретација. Некако баш погодени за во есен Легенда е чоекот, многу го почитувам