СП бек до Umbrella22 и Dala Сп до Vezilka... Обожавам да ги читам твоите постови, супер освежување на форумов си и сп до Anabel-a. Често кога сум на чекор да се откажам од било каква работа на мисли ми доаѓаш ти и не се откажувам
... до мојата најслатка, најмила и најсакана Тедибер. Најубавиот роденденски подарок од Mендото направено од розеви облачиња, ви кажувам јас. Те гушкам мила, како што си ја гушкам книгата, Хуго станува љубоморен. Marigolds for U.
Сега ке ве поздравам на куп и тие што сум ве поздравувала, и тие што не сум ве поздравувала претходно PeaceLoveBasketball Glossy-girl Caliopea Lux Sweet.Child kolache.99 perlaa Westlife pamelche Gordana10 k.i.m Special.Someone N.Kety ilipili rici.aaaaa marama sunfemina Katerinceee I.love.your.lips srcekrsacka starbucks girl-miri ocila MacenceEna Chocolate.me Anna-Banana tea4e Dala SarahTayMomsen Stoimenovska bluegirl7 Предјадење Spoiler Главно јадење Spoiler Десерт Spoiler Aјт наздравје
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... dc96UKRw0A До свите на кои им пречи мојата појава... ете од чиста мира. До бившата на бившот. Бич плиз... дај растерети ме конечно...сериозно. Сакам да те игнорирам и те игнорирав дур можев,ама за тебе жено надчовечки напори се малце... До сите што мислат дека се независни единки пошто водат инает,се безпредметно горделиви особи. Достоинство дечки,тоа ви треба. А достоинството знае и да се извини и да биде реално,вие сте... ништожни. До тие што ете така од без причина се злобни. До сите паранои и несамоуверени суштествија. Мислам пораснете,ок? До оние што сакаат да се китат со туѓи перја. До атенш хорс и оние со персоналити дисордрс. Не ве капирам онака,како не ви е досадно јас па јас па јас па јас...запознав пред недела дена една таква и многу ми се виде напорна... онака,со напор ја слушав како замара со себе и своите срања. Ок е,сите сакаме да збориме за себе и тоа што ни се случува,што сме постигнале...ама до стилот е... онака коа го првите тоа нападно... невкусно е,досадно е. До сите оние кои мислат дека секој ги симпатиша. Џаст фор д рекорд тоа е растројство за кое у моментов не ми текнува како беше точниот назив. Ок е да се флертува и сето тоа,да има момчиња кои ќе ви се припуштаваат...ама нели мислите дека тоа секому му се случува?! И дека не се од тоа е вистинско?! А не мислите дека почесто и си замислувате... страшно! И такви некои чудни франкенштајн особи... кои кога ќе ги погледнам често си ги замислувам како плачат дома сами у пижами... и се онака,скроз несреќни и осамени. Јас мислам дека крајно време е да ми се скините скурца,пошто го неам,а претежно сте жени...
До Лилит ахаха ме пресмеја! Фрчиш жено, фрчиш! Повели! http://www.youtube.com/watch?v=76WQAF0E ... ure=g-vrec
На сите што им се случило да изнапишат реферати било да е во СДК, Модни критики... или во друга тема, да им се притисне на грешка и да им се исклучи напишаното! Spoiler Вчера изнапишав во модни критики, потрошив еден саат и ми се исклучи
Специјален поздрав до AngelofArh и нејзините напори од петни жили да си го оправда либето, иако и самата не си верува целосно на зборовите. Кога сум веќе тука, специјален поздрав и до нејзиното муже, и сите ко него себични и self - centered карактери кои ќе истрошат илјадници денари на сопствени ќејфови, а после и прават сцена на девојката за мочани 100 денари....и сето тоа под маската на полова еднаквост и штедливост. Clever, very clever... Вие сте само добро облечени и прошетани клошари. ДА, си го пикнав носот кај шо не му е местото, ама не ми е прв пат, нели?
Девојки денес сакам да ве поздравам ептен сте ми потребни и ве гушкам Snow-Queen Trendafilka AngelOf Arh Artemision Dala Sexybejbe86 Glosy-girl Gordana10 k.i.m I.love.your.lips Chocolate.me Julie77 kravce Litttle fairy Peace love basket ball Tea4e wolf4e ilipili pamelce ocila