Ооооооогромен поздрав до Moira, Lunicka и Julie77 ... Прекрасни жени... Им се восхитувам на сите три...
JoxytheFreak како некој манијак ти пребарував низ мислењата и сватив уствари дека си баш фин дечко и не се правиш нешто што не си.И дека си многу добар фотограф
Umbrella22 поздрав и до тебе. Си ме богодила со топлото чоколадо, го мислам веќе неколку денови. Јас ќе те почестам печени костени, ми се вклопуваат во есенскава дождлива атмосфера.
Ти благодарам за мислењето ,впечатокот кој сум ти го оставила, исто така мило ми е што успевам да те насмеам. И.. благодарам за поздравот, еве ти праќам и јас еден Гоолем поздрав. Приликата ќе ја искористам и Sara123 да си ја поздравам.
До lolyta777. Знаеш ли колку време ја барав серијата, ама никако не можев да се сетам и да го најдам англискиот наслов. Ти благодарам.
Girl-miri. - Девојката која секогаш ме поздравува, а јас дури сега враќам поздрав. machka1 - Имам чувство дека те знам од некој претходен живот.. Ова сега е најново...
И мојата убава Хипстер ќе си ја поздравам, бидејќи не сум ја поздравила едно чудо време, она ме заборави, ама мене сеуште ми е многу, многу мила
Не сум пишала долго време, но ве читам! Денес сакам да ја поздравам Libera за нејзините постови во Што би му кажале... Кога би имало повеќе луѓе што така сакаат. http://www.youtube.com/watch?v=cM0T9fum ... ure=g-vrec