kate21 julie77 ljubam Moira Divajn - пеперутката Прекрасни жени, огромна благодарност до вас и мал женствен гест од Victoria Secret до вас.
Ај да ве испоздравам додека спиете (а ја овде чечкалици ставам на очните капаци ) Scar.Tissue, Umbrella22, anuskaNESTLE, Sara123, lunicka Abeja зашто секогаш ме смее Ади888 зашто ми е мила и добра и нежничка и искрена Горде, за 1ви мај ете овде Спојлер Поздрав до 1209, ми ја снема негде, до Jagoda123 и Heleny До teddybear и doozy затоа што ми се едни од најпозитивните ликови овде до ели25,маца99, џули77 да бидат силни и позитивни И до Moira, slavica, annath затоа што се мајки и жени за пример спремив кафенце за сите Спојлер Моира твоето посебно го варев, да не се буниш И до мамичките бе, до сите мамички овде, Божица, Меу, Маченце, грл1985, коритсаки, лолита, битерсвит со нудистот сите што си ставате сликички во темата за клинци, прекрасни ви се сонцињата крај немам
Морам прво посебно да си ги поздравам Анушка, АнниеМк1, AnimeHQ и ели25 - Ви ја посакувам сета сила, здравје и љубов на овој свет, ја заслужувате Спојлер *Само дете знае вака искрено да гушка и сака* Санфемина - ако ти треба некогаш „одмор“, можеш слободно кај мене, со малата во кревет ќе се гушкате АИТ - сега нема да ја утниш масата Дузи - само да те поздравам Кравче - затоа што ретко кој го вари моето кафе посебно (освен јас нормално ) луничка - може и со мене да се смениме, ако ти се чува мало детенце И Гордана10, марама, даничап, имелда и сииииите мамички (да не ве набројувам, сигурно ќе заборавам некоја...), зошто си поминуваме заедно низ слатки маки, кои ако не ни беа, сигурно немаше да ни е толку побелена косата Повелете сите на еден заслужен одмор Спојлер Знам дека реков оти следниот пат ќе ви пишам со добри вести, ама за жал за тоа се` уште немам...не знам ни дали некогаш би имала, ама борбата продолжува... Ви посакувам на сите прекрасен ден, уживајте максимално во него!
Поздрав и до тебе kravce, ми го разубави утрото женска ти спремив специјално кафе со колаче Hipster, би сакала чајов со тебе да го испијам.. мила си ми
Поздрав и до тебе Kravce ти благодарам за превкусното утринско кафе Поздрав и до: -Umbrella22 -Теа4е -Doozy -ilipili и -Vezilka Женски, заблажете душа..
Во сивилото на рутинскиот вторник им возвраќам на поздравите на L-enna, antonina, anuskaNESTLE, ilipili и Dala. Понеделникот го истуркавме, пред нас е долга недела со многу шанси да правите убави и исклучителни работи!
Мислиш среда Поздрав до тебе, омилена ми Зара СП ... до сите кои го молат небово да се расчисти од тешкиве облаци, за да не огрее и расположи Сонцето! Каде сииии Сонцеее???
Јас до мојата прекрасна прекрасна пријатлека, која знам дека се' би сторила за мене, и јас за нејзе, со последниот подарок ме погоди директива во срце, имаш златни раце употреби ги жено! Киттен те сакам си знаеш!