Ijas da ve pozdravam i da vi pratam neso da se pocastite vaka rabotno ili koga ke ve vidam da ve pocastam? [mod-kirilica:310jhkv0][/mod-kirilica:310jhkv0]
Учам од вас Аdi888 Jagoda123 Kravce Ljubam Ceshicka Linicka Teddybear Saya Stoimenovska NoellPage PeaceLoveBasketball И секако нашите момци не сум ве заборавила ЕleMental Vitomir Yipman2 Спојлер Знам доста ви е од торти и колачи затоа нема да ве послужам со тоа еве за вас Путинг
Најогромен поздрав и гушка до Серафима, за извонредната меморија и што ми го стоплува срцето секој пат, онака како што само таа умее... За возврат испраќам какао со многу љубов во него Спојлер
Кравче мор, шо уба е сликата дај боже да си у право поздрав до тебе и до Жапче, оти некако сте ми слични во начинот на размислување И сп до колешката ми Илипили,Ким,Памелче и Перла
Горде, Ким, Либера, Дивајн, Ади, Аничка94, Кравче, Глоси, Илипили, Црешичка, ТедиМече, СноуКвин, Ани.Мк, Дузи, Мрс.Купер Нема да се лигавам многу многу. Имајте убав ден
Поздрав до Мајка ми која што ме избрка од кујна за да не и ги јадам лешниците бидејки ке немало за бомбиците што ги прави.
Специјален поздрав Umbrella22,imelda,Annie.mk1,moira,serafima,Gordana10, Inhume, NoellePage! Повелете по едно какао и марципан коцки.