Сп назад до Umbrella22 mjauuuuuu Divinebutterfly Колешка ми k.i.m-гбке нема те rici.aaaaa Macushkaa Adi888 LittleFairy girl-miri ljubam Jagoda123 Мис Ричи
Поздрав бек до Сара Специјален поздрав до Elennaa,Doozy,Yipman2,Adi888,LittleFairy,Glossy-Girl,Gordana10,rici.aaaa,Trendafilka,creshicka,starbucks,marama
Паскет лове баскет Глоси Ади888 Сара123 Калиопеа Горде Ким Илипили Очила Дала Ана-Банана Ричи.ааааа Срцекршачка Старбакс Марама Памелче Санфемина Теаче Перлита Лукс Н .Кети Блугрл7 Катеринче Не замерувајте ако некој заборавив И да, до сите што ги шокиравме на чет со Глоси со нашите години
starbucks ! Па да почастиш нешто да ти тргне со убавини и така да ти се одвива врската. Многу ми е мило за тебе
Поздрав до оние на кои им е страв да менуваат плинска боца! п.с. Поздрав до Старбакс, само убајни, љубов и насмевки во врската!
Ете Старбакс се фати со момчето, и одма Реал ожалостени, примија гол, Арбелоа го избркаа, отиде да те потражи. Ма шалим се, нека ти тече врската како мед и млеко нели, засладено.
СП до Теодора, иако одамна нема пишано, се надевам не читат, оти ја снема, а баш би сакала да се појави, да пише нешто
До Љубам! Вчера си ги душкав сите тие стари фотоапарати, страв ми беше објективите да ги фатам, си ги пипкав ептен нежно, со некоја стравопочит...прекрасно хоби имаш. Уште поубаво е кога внесуваш во тоа што го работиш парче душа. Денес една другарка ми пиша за тебе, дека од фотките се чуствува колку многу си емпатична. Си. Многу и тоа. Секогаш позади сивилото има светло парче небо полно надеж.