Serafima. Те читам некое време, ми се допаѓаш. Yipman2 - Имај убав ден. ocila, bluegilr7, Libera, Elena-97 - Гушки! И до Александра, мило ми е што се врати.
До Пирамитка која има поголемо срце од било кој, ти благодарам за целиот труд да ми помогнеш, и до Лилит, ти си Човек со големо Ч, дрска си зошто знаеш што е Живот и не го гледаш од перспектива кој ти мачка очи, туку од онаа реалната! Длабок наколн на Вас две, мислам дека сум ви вечен должник! Зошто доволно е човек да те ислуша и да ти каже збор два и да те даде надеж и да те смири!
Сп бек до:Libera, lunicka, Gordana10, ines.h, stetoskop, aaaaa, MarchelineAmaru, dolly.doll, ozbilnazena, La.Reina.Del.Sur, Sara123, ocila, tessie, Anna-Banana, Miss.Ricci... ме изморивте додека ве пронајдов . За сите .
до девојкава над мене.. исто така и сите други сто се забавубат со форумските игри на форумов бас се супер
Поздрав до сите феминки... Се случи нешто добро денес...еве наздравувам во тоа име со шолја чај. Грлово мое друго неподнесува!
Еве ме и мене тука пак по долго време,јас на велико се извињавам за толкавиот список Специјален поздрав до : Serafima,ljubam,Sara123,Yipman2,L-enna,Talita,pamelce,Hipster,PeaceLoveBasketball,Elennaa,Divinebutterfly,ilipili,,Trendafilka,Glossy-Girl,LittleFairy,anabel-a,kravce,blond,Snow-Queen,AngelOfArh, Umbrella22, Vezilka,Saya,EleMental,SweetChild,blaa, И до сите кои ме поздравиле,а не сум видела или немам запаметено кои се Еве ви од мене,топло чокладо во овие не толку ладни а можеби и ладни денови,исполенто со многу,многу љубов.
С.П ilipili Littlefairy Cigarce Trendafilka Snow-Queen Tea4e AngelOfArh Sexybejbe86 Glosy-girl Дами повелете на пудиг
Упатувам топол поздрав до една феминка која секогаш ми го лови погледот со нејзините постови во СДК. И секогаш подзастанувам кога ќе налетам на некое нејзино мислење. Почнав да ја препознавам по нејзините кратки, но живописни реченици. Ми се допадна идејата за малото кафуле со старо радивце и неспарени шолји Ќе ми веруваш ако ти речам дека јас одамна кројам план да отворам еден таков локал? Со опуштена атмосфера и без никаков луксуз. Со шарени тапети и безброј мали слики. Сместен на некој агол, со ваков знак поставен надвор Може еден ден ќе ги сплотиме креативните умови и заедно ќе отвориме едно такво кафуле. Поздрав tigerlady
Cupcakes, секако дека мора да ги има. И мафини, сите шарени и наредени на оние послужавници од три спрата. И мајка ми што би рекла, колачите на постарите генерации, ванилици, падобранци, реформ торти. Одпоздрав, Каренинке и ако еден ден ни бидне кафулето слободен влез за сите домашни миленици ќе имаме. Може и за нив по некое колаче.
До Starbucks Дури сега видов за врската, со среќа нека ви е, долго да одете, многу љубов среќа и се најубаво ти посакувам од се срце. Mногу ми е мило за вас.
Многу ретко ја отварам темава, ама ете случајно денес ми текна и еве да вратам некој поздрав назад.Па еве специјален поздрав до Sexybaby86 и EleMental.Ви благодарам за подршката за постот во СДК
Aleks96, sm1zla,Shpagetta,Wild.child,Gordana10, anichka94, CharmedGirl, crazylady, CrystalNoir, Glorich,odbojkarka POZZZ