Специјален поздрав до... Хмм, сепак специјален е мал збор НАЈНАЈНАЈСПЕЦИЈАЛЕН поздрав до ilipili Девојко, мислам дека позаљубена од тебе на планетава НЕ ПОСТОИ ! Прочитав за веридбата и ептееен се израдував... Ни сама не си свесна колку ми е мило. Ви ја посакувам целата среќа на овој свет, навистина ја заслужувате. Засекогаш да си останете така лудо вљубени еден во друг, заедно во се, како што сте биле до сега, така и да си продолжите - здрави, со огромни насмевки на лицето, почит, среќа, разбирање... Се друго само по себе ќе си дојде Те гушкам и честитки уште еднаш
Не сум многу по подзравите, ама мора да поздравам неколку посебни девојки. СП ДО: Serafima твоите постови зрачат со зрелост и смиреност, задоволство ми е да те читам Divinebutterflty мила и едноставна, секогаш спремна за разговор Doozy биди ми секогаш вака весела, даваш посебна живост на форумот. Trendafilka секоја чест за истрајноста. Ми се допаѓа твојот карактер и како секогаш стоиш зад својот став. Сакам да ве почастам со едно зимско какао за кое уште од кога почна да заладува секојдневно си барам друштво. Затоа што во друштво е се поубаво
DAngel, благодарам мила за поздравот . Сп до: slavica999, anabel-a, DeMelo, ilipili, kravce, Moira, anastasija85, bittersweet, ljubam, Katerinceee, cinderella5, LilBaby, PeaceLoveBasketball...
girl-miri , rici.aaaaa , LittleFairy , pamelche , TheaEsposito , Doozy , marama , anabel-a , Abeja. И, еден многу голем поздрав до starbucks, најголем. На почетокот, толку многу сакав да те запознаам. Имаше нешто што ме тераше да мислам дека си поинаква како личност, дека си интересна. И си. Многу си интересна, сакам дружба. Фала за советите, ќе послушам.
Да си испратам јас еден далечен поздрав до Трендафилот најубав. Ах колку го мразам Скопје, ама на моменти ми се плачи што не сум баш таму заради некои феминки. ТрендафиЉ уште еднаш огромно благодарам.
Нај Специјален Поздрав до: LittleFairy alessandraaa PeaceLoveBasketBall(ПаскетЛовеБаскет ) Glossy-girl
СП ... до Луничка. Жено инспирираш, иако може мислиш не е така ... и полна си мудрост. Ти посакувам еден тон среќа, да не знаеш како да се опоравиш од неа. Имај убаво попладне ... слободно сподели со лепо друштво
Благодарам julie77 за убавите мисли.И секогаш средното име нека ти биде љубов Малку храна во чинијата за да имате повеќе време за други работи
Сп до: Dᴀʟᴀ Gᴏʀᴅᴀɴᴀ10 PᴇᴀᴄᴇLᴏᴠᴇBᴀsᴋᴇᴛʙᴀʟʟ Gʟᴏssʏ-ɢɪʀʟ Cᴀʟɪᴏᴘᴇᴀ Sᴀʀᴀ123 ᴋ.ɪ.ᴍ ᴘᴇʀʟᴀᴀ sʀᴄᴇᴋʀsᴀᴄᴋᴀ ᴘᴀᴍᴇʟᴄʜᴇ Lᴜx Aɴᴀ.Jᴏɴᴇs sᴛᴀʀʙᴜᴄᴋs N.Kᴇᴛʏ I.ʟᴏᴠᴇ.ʏᴏᴜʀ.ʟɪᴘs ᴏᴄɪʟᴀ ᴋᴏʟᴀᴄʜᴇ99 ᴛᴇᴀ4ᴇ Cʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇ.ᴍᴇ Aɴɴᴀ-Bᴀɴᴀɴᴀ Aᴅɪ888 Девојки, имајте прекрасен ден (и викенд воедно)