илипили green-eyes kettygirl ocila kikav gordana perlaa i.love.your.lips dala kim rici.aaaaaa srcekrsacka Snow-Queen angell имајте убава нок
Специјален поздрав до моите козички. Ќе се препознаат тука. СП назад до Dala, sweet-star, rici.aaaaa(се надевам дека ги погодив а-нињата. ) Ова за вас: Спојлер Поздрав и до: pamleche, SweetChild, Gordana10, ilipili, Chocolate.me, Ana-Bannana, Katerinceeee, kolache.99, Umbrella22, starbucks, tweety26 и Lov3. Спојлер
Сп до Памелче,PeaceLoveBasketball , Дузи , I.love.your.lips , Glossy-girl ,julie77 , LittleFairy и Лепаааа Ви праќам еден убав поздрав
Многу прегратки упатувам до Glossy-girl LetsTalkFashion PinkGir123 AnaKarenina Miss.Ricci marama ludoto19 Divinebutterfly k.i.m srcekrsacka Повелете.
Специјален Поздрав за : Спојлер Спојлер ова е мојата РИЧИ сакав да ви ја претставам Tea4e Glossy-girl Little Fairy I.Love Your.lips Girl-miri PeaceLoveBasketball Dala Simpaticnaa Blaa Trendafilka Sexybejbe86 Snow-Queen Gordana10 AngelOfArh Chocolate.me ilipili Cigarce Artemission Спојлер Девојки бидете ми поздравени и многу сте ми милички
Поздрав назад до: Јипмен2 - Ричи. (со 5 а ) Сега само вас ве видов, а останативе нека си се најдат Горде ким Стоименовска Памелче Перлаа Паскет Лове Баскет Глоси (си земам 2-ро место измеѓу козичките ) Лукс илипили Свит.Чајлд (таман си да ќутиш ) срцекршачка Дала Н.Кети Чоклејт.ми Грл-мири Липс ( мислам на ај лов јор липс ) Теа4е очила блугрл7 анна-банана и неможам да те напишам на кирилица - MaggieTatum, девојко, кај по ѓаволите отиде ти