Вајлд, Ким, Горде, Глоси, Свит, Секси, и сите што ме имаат поздравено. Ја ви ставам лајкови, а ме мрзи да пишувам и сега да ве барам. Ааа..до Литл Фејри (или како и да беше) и Дала. Ч*
Милички ве поздравувам со надеж дека ке имаме сите прекрасна недела исполнета со смеа љубов радост и убави нешта кои ќе ни го стоплат срцето во овие ладни денови AngelOfArh Artemission Cigarce Cresicka Dala Elemental Girl-miri Glosy-girl Gordana10 ilipili k.i.m Little Fairy Levely Ocila Pamelce Sexybejbe86 Snow-Queen SweetChild Trendafilka Wild.Child ------------------------------------------------------------------------------------
До FortuneTeller.xD, пошто тогаш заборавив да ти се заблагодарам што ми го разубави денот! И до Кravce, колку се радувам само кога ти сретнувам пост во СДК! Прекрасни девојки сте и двете, ви праќам милион виртуелни прегратки!
СП до Абеја и Кравче ( ами џипче сакам, сега теренско возило, мислам дека правилно се вика така, туку а џип, ко на нашки, како да кажам, разбирате, сега дали е така или не, важно тоа е ) ете така, благодарам на исправката Абеја сликите кои ги стави, што да кажам, токму такво чудо сакам Ај мож ќе имаме такви чуда Поздрав до вас двете
... до Chocolate.me Толку уредно и убаво пишува, толку е нежна, аватарите што ги има, корисничкото име и начинот на кој што е напишано сето тоа ме привлекува за да ги читам нејзините мислења. Не постои нејзин пост, а да не го прочитам било да е во Сакам да кажам, Модни критики итн.
СП и до тебе Горде и до кравче и до сите останати женски и не женски на форумов и за сите по едно "џипче". Може ќе имам некогаш такво чудо, ама тешко, зашто не сум толкав чудотворец. Ќе Ве поздравам со песната-сакам кола бесна (ова де, убава ) https://www.youtube.com/watch?v=WgCcjgQaFTo
Горде и Абеја...ај одберете си по едно, па да се тркаме Спојлер отпоздрав праќам до Hayley, Miss.Ricci, Anna-Banana и Serafima (многу има човек да научи од тебе, многу!) по една ваква гушка ви испраќам
Ах Луничке ме изнасмеа со оваа орхидејава...причина оти тапа сум како цвеќочувач. Не знам како ама или ги превадувам од љубов, па кога ме караа оти многу вадев, па поретко и ми умреа 2те орхидеи а на пат е и третава.Па дајте некој совет мајку му и јас сакам убави орхидеи по домче
Сп до francais ( ми се допаѓа како размислува за таков тип на теми, како во религија, секоја чест ) Ме потсетува на Антила, слично размислуваше како неа, поздрав и до неа, ако не чита