Поздрав бек до Cacy Некаде прочитав дека го мразиш понеделник, а со оглед на тоа дека најверојатно денешните обврски за тебе веќе се завршени, ти испраќам едно топло чоколадо за да ти го заслади одморот И уште еден поздрав бек, до tweety26 Тебе виртуелно те испраќам некаде на југ
До anabel-a ОГРОМЕН и една ОГРОМНА гушка Прв пат да ми речи некој имаш ослабнато, шо сакаш ќе те частам, шо сакаш
Сега еве после ене ајде ваму незнам таму, уствари СП до беше : Сојузот ми мој ( глоси енд плб) Дала Стоименовска Левели И до Калиопеа. Толку, ме мрзи да пишувам
Упатувам еден огромен и најспецијален поздрав до Кравче. Жено, не си свесна колку уживам да те читам во СДК Те обожавам, уникатна си ми, страшно интересна, болно искрена и штом видам твој пост, устава сама ми се развлекува во насмевка Ќе земам еден ден ќе си направам кафе во онаква огромна шолја за чај и ќе почнам да ти ги читам постовите еден по еден од почеток до крај! Ептен си ми мила И уште поомилена ми стана кога видов дека и ти љубиш добар машки задник Оу јеа, ми ту Спојлер Вака нешто може?
Кога сме кај орхидеите во претходната дома имав 2 и двете изумреа ... не им пријаше околината ... Вп новата дома имам 4 , и сите процветаа пуштија нови гранчиња , цветови убави расцветани за мерак Многу си ги сакам ... Поздрав до вас двете и ... Сп до Грл1985 и до нејзиното мало срценце ве гушкам сите
Само за Горде Црвени - иако се симбол на љубов и романтика,означуваат убавина и совршенство исто така, подарувањето може да значи и признание за нечиј успех и почит спрема личноста. Мислев да ти ги пратам ама сама да го стегнеш ова спреми чашите кај и да е идам Сп до Serafima и anuskaNESTLE ви благодарам на поздравот ако сте расположени може да продолжме со пијалоков е јас си стегам понекогаш
Многу ме израдува фала ти, многу се убави, многу ги сакам, црвени, најубави се, е за другото, фала, ако се напијам Ким ќе слави три дена Многу ти благодарам, поздрав и до тебе
Поздрав назад до Glossy-girl. Ми украде една огромна насмевка на лиценцево мое, имам и црвени обравчиња. Многу ми е мило што размислуваш така, го ценам твоето мислење. Се надевам не си единствена што размислуваш така. Немаш поима колку добро се чувствувам сега.
mysterious - обожавам да те читам Lacrimosa Divinebutterfly lunicka Adi888 Lepaaa Look La.Reina.Del.Sur ilipili Special.Someone Annie.mk1 marama &
Поздрав до Пис и до Глоси, денес во секое мое мислење ве испооговарав А воедно и до Дала (што незнае што се дешава) . И до сите , што барем еднаш им се десило да го напишат на гугл тој проклет збор- ЅОУТУБЕ , а сакале youtube. Редактирам, ете , глупа заборавив- исто и до Chocolate.me, ја имав на ум да ја поздравам, сум заборавила, па ја видов погоре, оф глупа главо, иди скриј се па најди се (да не мислиш се однесува на тебе, НЕ. за мене е )
Секси маа...немој вакви слики...на работа сум фала за убавите зборови Да си ја поздравам и Моира утрово, ја нема па...така само по некоја да и пратам
Никогаш ја немам поздравено. bittersweet Така ми дојде да ја поздравам сега, без причина. Многу ми паѓа во очи последно време.