И јас ќе ја поздравам bittersweet и нејзиното синче кое обожава да шета голо . Ме насмеа утрово, ведра ми е, позитивна, обожавам да ја читам.
До Лудото19, да види само што сум и нацртала Знам дека ногу ги сакаш, да ти знам адреса ќе ти го пратам
Eјјјјјјј, фала ти Памелчеее, прекрасни се, ептен ме расположи, фала ти за поклонот, сега на Аватар ќе си ги турам Jа ти мало поклонче за трудот Спојлер
СП до: Марли, Лилит, Озбилнажена ( пак ќе ја поздравам), Серафима, Луничка и Мерлинка Да ги поздравам, зш така требит.
СП до Lux. Се надевам што поскоро ќе и заздрави повредата и повторно ќе биде во најдобра форма ко до вчера.
Поздрав назад до тебе Диги, само мене ова може да ми се случи, ама не се предавам! Поздрав и до сите вежбачи кои се упорни, само продолжете така!
Едно групно домаќинско поздравче до : Имелда- today is your day Абеја Моира Шкорпионка Славица999 Луничка Пеперминт Џули77 Битерсвит И до девојкиве од вторава, но не и помалку важна тура Кравче Дози Грл23 Марамка Ејми.Ли Трендафилка Црешичка Леле многу ми се собраа, а сигурно и многу испуштив .
С.П до Гордана, Џулие за постот во СДК ја опиша расипаноста на луѓето, и такви станаа повеќето, Џинџер, Битерсвит, Луничка и Моира.. бидете ми добро девојки.. http://www.youtube.com/watch?v=7Q6Fnjlp ... re=related
julie77 Doozy marama danichap rici.aaaa Chocolate.me Glossy-girl figgiMK Gingerchild Anna-Banana mjauuuuuu AngelOfArh k.i.m Gordana10 francais Moira Li0ness Lining cecilia imelda imorena anabel-a jagoda123 Sara123 RainBow ocilA Ana.Jones Saya LittleFairy rossonerka demilovato4ever babymama zhap4e Snow-Queen Emma89 unique.chick crazylady craqzyinlove19 Angelinkka aaaaa
Сп до: -rici.aaaaa -Lux -Gordnana10 -Trendafilka -Jagoda123 Me заборавивте.Ви праќам гушки и бакнежи.
СП до... tea4e Dala Snow-Queen Glossy-girl imelda-denes e tvoj den Trendafilka Gordana10 Julie77 Sexy bejbe86 cresicka cigarce ilipili AngelOfArh PeaceLoveBasketball Girl-miri Litll-Faire levely Artemission danichap-мислам дека ја погодив и верувам дека некоја пропуштив
Ве поздравувам сите што ја сакате зимата,со една прекрасна песна за периодот кој следува.Уживајте! http://www.youtube.com/watch?v=pdlWrDST ... ture=share