Dala и Tea4e ви благодарам, поздрав и до вас! Туку Теа4е, зарем ти навистина мислиш дека може човек тебе да те заборави? Да не те слушнам уште еднаш! Ајде сега, ако сте гладни повелете:
Да ги поздравам сите стрелци , доаѓа на ред нашата зимска доминација И сп до сите фанови на Steven Seagal When you see this look , you know people will die Сп и до Трендафилка , да ги нервираме возачите на автобусите со оваа фора
Јипи (патем ми се напиша првично ко Јупи бре) - кој кого ќе крева на раменици е прашањето? Поздрав до тебе. И враќам на поздравот од rosebush, просто прекрасна, и задоцнето на оној од Џокси, дури денеска го видов, радниче, што да се прави, малку склеро сум последниве денови.
До SHELEA затоа што е мекост од човек,затоа што е полна љубов и затоа што ми буди насмевка додека ја читам. До TRENDAFILKA затоа што ја гњавам некогаш со пораки До HIPSTER,LJUBAM,TEDYBEAR
До Луничка Последниот аватар со месечината ти беше врв. Си помислив никогаш нема да го смениш Па може и по ЛП да ми го пратиш ако сакаш, сакам да го имам Имај убав ден и многу насмевки
Јипман, ричи.ааааа, памелче и нејзините клучни коски, Мис.ричи, Куперка, Еленна, ЛитлФејри, Чадор22, ПЛБ, кравче, илипили, Гордана10, Бети Буп и прекрасните комбинации во модни (не пишувам ама постојано те следам, продолжи така), теаче, Дала, старбакс, Смајли, Ади, Кенди880, Теди, Ким, Лукс и на крај Шилеа оти ми е срцка... па, мачорке имам нешто за тебе Спојлер А ова за другите, денеска за 5-та частам.
Праќам и враќам поздрави на Глоси, луничка, danichap, Umbrella22, thinkerbell За доцниов ни есенски ден ви праќам разнобојни чадори, изберете си по желба
До вас девојки, зашто сте ми многу драги: Mishela Chocolate.me Miss.Ricci LilBaby cinderella5 Smilly teddybear danichap ljubam kravce Jagoda123 L-enna Umbrella22 Mrs.Cuper zarah Glossy-girl cigarce creshicka Mалку е подолг списокот, ама ќејф ми беше да ве поздравам. Спојлер
До колешка ми по професија Г-ѓа Басс, до колешка ми по прстен Среќичка, до Лукс, Трендафилка, Анабел-а, Шангри-ла, Дузи, Џули колешки по витка линија и до сите вас идни невести и среќни женички