СП до сите што одат на школо! ајде и јас уште некој ден и ќе се заминам на фаааааааакксссс!!! многу ќе одам на предавања, ветувам! Инаку СП денес до: Оффи, Скај, О.Ж.(озбилна жена ), Волфче, Аннии, Анннни, Докторката, Лолипоп23, бројче, Гоу Грл! Ве сакам сите!
OzzyAngel , поздрав и до тебе ... до сите наведени без мене, и среќно на предавање.. и прва да бидеш во се Еве еден од Озбилна ...понекогаш кога те читам ме потсетуваш на мене , некаде во твое време ...АЈ девојки ме заразивте ќе ме избркаат од своето работно место Жива брука настрада поради ФЕМИНА... нема за мене плата така кажува газдава АЈ се занесов и пак оффтопик
Оззи фалаа и за поздравот и за помошта Јас едвај чекам да почнам со факсот СП до сите девојки на форумот !
СП до сите форумџики кои беа вчера вечерта уклучени на чат и кои беа така весели,распеани Ким извини,морав да излезам од чатот имав нешто работа,поздрав и до Ангелче,Бројче и до останатите мили и драги форумџики и сп до админки,модераторс
Најспецијален поздрав до тебе Горданке. Специјален поздрав до Трендафилка, фала за сликата, ми се допадна.