Поздрав назад до Луничка, Глоси, Кравче, Старбакс Поздрав и до Јагода123, Црешка, Трендафилка, Љубам, Јипи, Мис Ричи, Бети Буп, Илипили, Ади Уживајте во дождов
Поздрав назад до најмилата starbucks! Знаеш, јас обожавам заљубени, заљубеност, мислам дека живеам за и од љубов и многу убаво ми доаѓа на душава кога гледам дека има и некој друг што ужива во истото. А ти, апсолутно заслужуваш некој таков кој ќе те усреќува секојдневно, без оглед на сè. Чувај(те) се, ти праќам мноооогу топли гушки!
Поздрав назад до: kolache.99 starbucks tea4e umbrella22 Девојки имајте убаво попладне, ве бакнувам и гушкам!
Сакам да ја поздравам колаче99 и Глоси- честито мила и старбакс да си ужива во водите на љубовта. Љубов и од мене.
Поздрав назад до Глоси Чадорчето Колаче 99 Ричи ааа Исто така поздрав до Кравче-честито платата и дај фрли некое денарче наваму за празниците сега да се најди Секогаш да ми си така позитивна дај боже Колешка ми-едноставно си ја обожавам Либера-Девојко во секој твој пост во Што би му кажалепронаоѓам мој зборови.Биди и секогаш така среќна и заљубена како сега. Даничап-Своја уникатна и со секој свој пост ме трогнува,час ме смее,час ме прави тажна,а секогаш ме тера да го гледам животот од еден друг агол. Мисс ричи-Бескрајно ти Благодарам за се Повелете
Mоира 3адутре ќе бидам во нашиот град, и како што ветив една чашка за тебе кревам , во твое име и во името на твоите спомени, и ќе тркнеме и до твојата населба
Знаете сите зошто ќе си го земам поздравот како за мене. http://www.youtube.com/watch?v=Gp2aIe6z96Q 29.11
СП до girl-miri, Snow-Queen, Gordana10, ilipili, starbucks, Chocolate.me, Miss.Ricci, thelittle17, ljubam, Glossy-girl, PeaceLoveBasketball, marama, Sara123, pamelche, Adi888, Divinebutterfly, Annie.mk1 Spoiler
Glossy-Girl,LittleFairy,Rose96,Mrs.Cuper,pamelche,kolache99,Snow-Queen,ilipili,kravce,Libera,tea4e,Sara123,T.e.d.d.y,Yipman2,Umbrella22,Jagoda123, Adi888,Elennaa,ljubam Извинете ако сум заборавила некого
Ана, поздравче и до тебе, кај си на чет? Обавезно кога ќе си слободна да се сместиш За тебе, бела чоколада.