НЕ сум поздравила никого од 1903! Да не праам пост со 100луѓе внатре, па сите да превртуваат очи, секој ден по некој ќе го пишам,, што сакам да поздравам, веќе одамна... Spoiler Синтија Добредојде назад мое мало најомилено девојченце, те доживуавам како помала сестра која ја немам. Лил Испивме кафе-не За сукало сме и двете Страфиш Затоа што за мене е оне анд онли!!! Сара Ти спремам една прекрасна слика од Истанбул,и секогаш кога гледам било што поврзано со Истанбул на на тебе ми текнува. Кравче Иаку е релативно понова,направи бум кај многумина, посебно мене уште на почетоциеми беше пријатна и едно убаво освежување. Анат Зашто ми е секогаш смирена, искрена, културна,права дама. Хелени Иаку си ептен тазе и нова, имам чувство како да сум те читала со години Анабелка Сум кажала дека ти се восхитувам на вољата, истрајноста,и цврстиот карактер.Не го може тоа секој, пример ипол си ни на сите нас! Смајли Зашто и никот сам си кажува, зашто е среќа и насмевка целата. Уште ме асоцираш на среќно сонце да знаеш
Ауууу, благодарам, Ема, поласкана сум од поздравот со чоколадата. Враќам поздрав назад до тебе. Иначе на чет изгледа многу рано се ставам, од 8 сабајле до кај 3 попладне. Во тој период сум тука. Имајте убав ден!!!
Аууу лудо! Ај вака, не кревај чашка туку оди на тоа другото место, за локација што те прашував Ако ми обезбедиш и слики, ќе те частам 10 чаши, па заедно ќе ги креваме Поздрав бек, уживај во љубовта и топлото време Spoiler
Едно име го немав сретнато некое време на форумот, а сакав да ја читам, сега ја гледам почесто. Senza.Parole.
Поздрав бек до : Serafima- те нема на форумот во последно време Starbucks-штипско моме заљубено Kravce-шириш позитива како зараза JuLleE-ти праќа пољупче нудистот мој Danichap-најубаво чувство е кога ќе видиш гордост во очите на родителот Ljubam-немам што да кажам освен едно огромно браво, сила си И еден сп до Трендафилка-еден мал виртуелен поклон за тебе и твојот Хуго, наскоро да ви стане реалност Spoiler И за сите малку сонце и плажа да ви го разубави денот
С.П за: ilipili glossy-girl Tea4e chocolate.me Danichap girl-miri I.Love.your.Lips Dala kravce Trendafilka Snow-Queen Gordana10 Julie77 Sexybaby86 Ocila FigiMk AngelOf Arh Slavica999
Уфф после долго време, денес имам за поздравување доста Прво да ги поздравам и да им се заблагодарам на Snow-Queen, Unique.chick, JoxyTheFreak кои во темата “Форумџики кои ја одбележаа 2012“ , ме окарактеризираа како најпозитивна за изминатава година Јас цело врме се нервирам и мислам дека сум многу негативна, но изгледа тоа е само некое внатрешно чувство, додека со другите изгледа поинаква сум Ви благодарам, ми помогнавте да видам дека грешам, во заклучоците за себе Понатаму сакам да си го поздравам друштвото од мамички(Annath, Moira, eva11, NoellePage, lolyta777, nadege, stefi23m, koritsaki, MacenceEna, leo-n-tina(дружи не почесто), Unique(пак), Bozica1980, AIT ... простете сите вие кои ве заборавив... кои советуваат и помагаат , големи бакнежи и гушки од мене и мојата принцеза за вашите сонциња Трудниците да не ги заборавам(никогаш не ми се случило, се надевам ни во иднина нема ). Со лесно нека ви е мешиња , посебно на оние на кои им се ближи терминот. Исто поздрав за АngelOfArt, kravce, rici.aaaa, тета girl1985 и нејзиното бисерче и повторно да ја пофалам колку добро и со голема љубов и внимание припремила се за нивниот прв роденден , Serafima( ми недостигаш и сакам да те видам што побрзо ), ludoto19... Ако продолжам со набројување ќе нема крај списокот
Вака малку погрупен поздрав Го ставам во спојлер за да не ви боде очи Spoiler bluegirl7 julie77 JuLIe Adi888 bittersweet Divinebutterfly LIttleFairy rici.aaaaaaa PeaceLoveBasketball danichap Chocolate.me kravce Tea4e Anna-Banana girl-miri Snow-Queen martinuska Hipica I.Love.Your.Lips pamelche Trendafilka Ariel Doozy ilipili ludoto19 angelofarh ocila SexyBaby86 BoaVista MeU Unique.chick Elennaa lolyta777 macalove
СП до Lahaliva. Spoiler Наслов: [СДК] Сакам да кажам... Лелелелелее,ПРЕСРЕЌНА СУМ!!! A причината? Научив да свиркам со уста.