Спојлер Сп до Памелче , супер се алпинките и ja ги поштовам, ама како вака на милето одозгора е да те види баба ти од некоjа страна е баш тогаш ке напраи убаво да ти биде
Поздрав назад за Miss.Ricci и kolache.99 Специјален поздрав за antonina и Unique.chick Кои ме приметиле иако некогаш се чувствувам осамено на форумов,меѓу вашата младост ...
Ми дојдее така и сакам сиите да ве поздравам Mе немаше долго,компјутеров ми се расипа но сега го поправив Имајте убав ден срцикии
Кафе полно со љубов ♥ ───))░░░(( ──((░-:¦:-░))❤¸¸.•*¨*•♫♪ ───))░░(( ❤¸¸.•*¨*•♫♪ ─█▀▀▀▀▀█▄ ❤¸¸.•*¨*•♫♪ ─█░░░░░█─█ ─▀▄▄▄▄▄▀▀.. Пријатен викенд на сите феминки ♥
СП ... до Лахалива Еве едно убаво и силно кафенце да те освежи СП ... до Сара и Ричи.ааааа И за вас по едно кафенце за убав ден
Еден ''скромен'' поздрав до... Спојлер llusionist Marama Divinebutterfly Miss.Ricci Kravce Cresichka Cigarce Lunicka Doozy Ljubam AnaKarenina Pamelche Glossy Starbucks Serafima PeaceLoveBasketball Cacy Доста толку... Голем поздрав до вас
Oвој пат, сакам да поздравам неколку форумџики. Ann.94, LilBaby, starbucks, GarpovaV, CIA, Rock-a-Fella, Umbrella22, Anna-Banana, Lahaliva, PeaceLoveBasketball.
СП до Go-girl, да се врати и да биде активна, амор смајливо ( ) без тебе изгуби секаква смисла Поздрав и до the little и џули, иако не беа за мене поздравите, јас си зедов и маж и кафе лалалалалала И до памелка, креативно моме, убав поклон си спремила за другарката, и друг пат сум те приметила дека се трудиш за другите. Еве и од мене нешто, јас не сум stranger, па повелете земети си благо, нека не ве лажи паковањето
Поздрав и до тебе Кимке. Поздрав и до тебе. Поздрави и до тебе и до нив До Пис Лав Баскетбал, Старбакс, Гордана, Ричи а, Ади, Мрс. Купер, Илипили, Лукс, Луничка, Глоси, Кравче, Колаче 99, Ангел оф Арт, Дала.
Специјален поздрав до сите. Споделете насмевка денес со некој странец. Убаво е кога се шири позитивна енергија. Ви посакувам убав викенд. Лав ју ол.
Сп до: -Snow-Queen - се навикнав на стариот аватар,па не можам сега да те препознаам со овој... -kolache.99