СП до: -pupi girl-ми се чинеше дека ја нема подолго време на форумов,а сега видов дека напишала неколку мислења. -Elenaaa-е значи навистина успеваш да насмееш,браво! -Stoimenovska -anabel-a.
Tура 2, Лудо Дузи,(Дозка,Доузи,Дузла) Артемка, Марамка Трендафилка Битерсвит Црешка Џули,седамдесетседам Блекче CIA Јипи Имајте прекрасен, и смирен остаток до денот!
Еве едно “списокче’’ Gordana10 k.i.m starbucks Sara123 Elenaa Lux Glossy-girl PeaceLoveBasketball tea4e pamelche perlaa N.Kety Lahaliva rosebush Stoimenovska bluegirl7 kolache.99 Wild.Child rici.aaaaa ilipili Ana.Jones Chocolate.Me Anna-Banana ocila MaggieTatum levely blaa srcekrsacka Sweet.Child ljubam jagoda123 Emma89 mjauuuuu Umbrella22 creshicka Snow-Queen
До сите што ме означиле како најсонувалка Спојлер Абе дечки многу сонувам јас,ама пошто знам дека ја силОвав темата,сега по соновници си барам шо ми значат моиве сонови... п.с: еднаш прочитав дека тие што сонувале често се поинтелегентни (не го сонував овоа)
До Анабела, Дузи, Тајгерлејди и Најубава на Петко. Си ги зачитав и меко ми дојде на душава. Мудри, нежни моми. Имајте слатка ноќ.
АнгелОфАрх, Црешичка, Хипстер, Дузи, Аретмишн, Колаче, Синдерела, Свит Стар, Тинкербелл(л), Елена, Ким, Лудо, Џули, ТедиМече, ЛилБејби, Кравче, Серафима, Шилеа, Трендафилка, Марама.. Долг список на девојки кои ми се посебно драги на форумов и сакам да им упатам една голема гушка на сите до една! Најкасно до две И знаете, кога ќе размислам не ми е воопшто гајле дали е списоков долг или не. Секоја од нив ми е драга, ја почитувам и има посебно место во спомените формирани досега на форумов . Харибо за сите! А сигурна сум дека испуштив доста многу феминки...
Спојлер Е добро де не ја тупи толку. Поздрав назад до pamelche, LittleFairy, Stoimenovska, Elennaa, I.love.your.lips, Glossy-girl, Mrs.Cuper, kolache.99, PeaceLoveBasketball.