До Shelea. Те сонував ноќеска, со таа Дјуран Дјуран фризурката пиевме кафе и ми покажуваше семејни албуми,слики од некоја твоја баба на која многу си личела... Гушка за тебе
Специјален поздрав до JoxyTheFreak. Спојлер Навистина не знам зошто ме сметаш за сериозна (можеби и си ме помешал со некоја друга форумџика), но како и да е, ако не е грешка, фала.
СП до Дузи! Морам да признаам кога и да те сретнам си тип-топ скоцкана. СП до Хипстерка, без да видам дека си ти те познавам по стилот на пишување СП до Луничка и Кравче, кога отварам Фемина прво вашите постови ги барам.
Мрзливо-неделен поздрав до Шилеа и Ноел Пејџ, Инес х и АнаКаренина. Сите сега брцнете ги во топло чајче.
Ви благодарам девојки, поздрав и до вас: -LittleFairy -resoebush -kolache.99 Имајте убаво неделно пладне!
СП до Шилеа, гледам Бекстејџ, и оп ете ја Шилеа наша на Твитернагради. Спојлер Се мислев прво дали си ти, ама гледам си ставила комбинација од тоа што си носела во модни критики. Имај убаво неделно попладне.
СП до сите што вчера ја почувствуваа таа позитивна атмосфера со феноменалниот скок на сите во цела „Метрополис“ арена! Предобар концерт! http://www.youtube.com/watch?v=hh3c3a6l1Uw&feature=plcp