СП до AngelOfArh. Полека-полека ми стануваш омилен форумски лик. Од се се разбираш бе девојко Што и да ви треба барајте ја AngelOfArh Би те почастила со нешто ама не знам кој ден од диетата ти е. Ах, и честитки за веридбата
До АнушкаНестлето затоа што го обожава Mc.Dreamy . Јас сум заљубена во него, со ококорени очи гледав во мониторот до раните утрински часови и го манијчаев . А какви соништа пак сум сонувала со него . Совршен маж, плус доктор .
Сите кои дремат на фемина со полуотворени очи и се двоумат дали да легнат или да прочитаат уште некој пост.
Да возвратам на поздравите до girl-miri Mrs.Cuper PeaceLoveBasketball rici.aaaaa Lahaliva mjauuuuuu rosebush колешка ми LittleFairy
Tура 3, Јулка Другарка Старбакс Памелче Менди Лена Магнолија Мишелка Беучамп МацаЛове Боа Понделнички, сабајлечки, да ви тргне со лесно!
Еве,скромно нешто: PeaceLoveBasketball Sweet-Star Glossy-girl Hipster Starbucks Rici.aaaaa AnaKarenina Emma89 Ana.Jones girl.9 AngelOfArh Snow-Queen MarchelineAmaru
Ти благодара миличка, исто како да си ме почастила Инаку што и да ме почастиш јас си го чувам за денот кога ми иде, како со бомбончињата што направив Ти возвраќам поздрави и ти испраќам многу позитивна енергија со која располагам
Lahaliva ilipili Gordana10 Snow-Queen Lepaaa Glosy-girl Julie77 Trendafilka Chocolate.me Chocolate-chick ceca-1 AngelOfArh I.Love.Your.Lips Kravce
НајСп до rici.aaaaa -ми го разубави деној,девојко... Имај пријатен остаток од денот. Го спремаат за тебе.