Ја да си поздравам, Среќичка, Илипили, ХСтронгрХ, ЕленаМак....сите идни невестички, и оние кои ги изумив се разбира... Ричи.ааааа, Г-жа Бас, Марамка, Лолитка со 3 седмици, Даничап, Свит со двојче, Грин Ајс и сите кои ми испратија искрени честитки за мојата среќа.... Да си ги поздравам и најреалните на форумов...Лилитка и Славица и од маживе, Витомир и ЕлеМентал За сите по малку и да се почастите дури
Сп до сите што ме поздравиле а знаат кои се туку јас тргнав да ги поздравувам сите Струмичанки и Струмичанци и да им кажам дека одлично го извеле флеш мобот. Може има тука и некоја феминка. http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... eCTlvrQH4A
Се покаав што го отворив спојлерот,а и сигурна сум дека пола од феминкиве ги немаш прочитано никогаш...да не бидам оф,поздрав до тебе.
Senza.Parole Kомпарацијата ми беше врв, ама морав да ти доловам До Тинкербелл, Се гледаме девојче , Па и така се знаеме ние од прилика И до другата Тинкербеллл со 3л, јас мислам дека го имам твојот број, мислам дека е твој, ќе се јавам јас да те посмеам малку Да не се изненадиш
Сп до: Libera I.love.your.lips ocila Jagoda123 starbucks ilipili Gordana10 tea4e Lepaaa Имајте убав остаток од денот
До памелче, за песната од Бајага во СДК. Не знаев дека има нов албум, сега миксам стари и нови песни. http://www.youtube.com/watch?v=k_pKPUmrf98
Поздрав до... Alesii AngelOfArh AnaKarenina Figimk Tea4e Kravce Dala Dushica-sk Glosy-girl Julie77 Sexybaby86 Snow-Queen Slavica999 Katerince I.love.your.lips Little fairy Trensdafilka ilipili PeaceLoveBasketball Lepaaaa tessie Artemission Ocila danichap chocolate.me meu Lux Lunicka CIA cigarce T.e.d.d.y wolf4e
До Jagoda123 Затоа што потписот и е толку сличен на мојот што неколку пати се збунив листајќи низ темите, помислив дека сум јас.
starfish поздрав и до тебе! И мене неколку пати во одредени теми ми се има случено да си помислам: "Абе чекај, па јас ова го немам напишано" :geek: После гледам, ти си била
Леле Тинкрбелл, не е ни пола од тоа што си го замислила, верувај. Ме собира во еден да речам солиден несесер, има многу феминки што ме шијат во обемноста на козметиката и сличните тропоташки за разубавување. Поздрав, те гушкам. Поздрав и до Хипстерка моја.
Ti blagodaram Moretti.ti go vozvrakam pozdravot,i ti posakuvam sto pobrgu da si najdes momce kakov sto ti posakuvas da imas,duri i podobar da bide za da i ti se iznenadis i da si reces zarem e mozno da go imam najubaviot,najbogatiot,najpametniot,najsarmantniot,najzgodniot,ma sve so naj,zatoa sto ti go zasluzuvas toa.