Поздрав назад до Lunicka, Kravce, starbucks, Jagoda123, PeaceLoveBasketball, Greeen, antonina, Elennaa, kolache.99, Glow, Miss.Ricci, LittleFairy, Ilipili, Creshcka, Adi... Имајте убава вечер
Ги поздравувам сите што ме поздравиле Се зезам Поздрав до сите, а поготово до: -RainBow -Snow-Queen -24689(БРОЈЧЕТО) -Hipica -Gordana10 И за сите кој во моментов јадат како мене:
CIA, cinderella5, Katerinceee, Miss.Ricci, thelittle17, martinuska, ilipili, Gordana10, pamelche, CIA. Lilbaby, bittersweet, Divinebuterfly, Annie.mk1, baguf4e, Mrs.cuper
BoaVista-Кога ќе пораснам сакам да бидам право-махер како неа... Компутер невиден. Без неа домашно за петка ќе немав! Doozy-Не те можам ич! Има некој шарм и сликовито опишување на случки на кои се смеам како штракнат секој ден! Lilit-Искрено,една од најуникатните девоки на фемина! Ми се свиѓа како размислува,објективноста и шо уво ја заболе за тоа дали на некој му се свига сакразамот или не! ljubam-Прекрасна членка,жена,мајка...но пред се пријателка! Marilyn-Monroe-Тебе те обожавам! Shelea-Уникатно артистик створење кое обожавам да го читам! Ashling-Despite everything,сфатив дека не си дрска,злобна и незнам каква...само реална. mims-89-Тебе љепојќе те нема никаде а многу недостига твојата енергија на форумот! calliope-Уште 20 мислења кога имаше знаев дека девојката знае што пишува и што и е целта на форумот. danichap-Незнам зошто си сметана за одбивна. Има некоја посебна аура околу тебе и околу твоите размислувања. Зрела,сериозна...изградена личност едноставно!
Сп до Џокси. Фала за убавите зборови и огромен поздрав то тебе. Сепак не сме сите на иста бранова должина, па така и во виртуелниот свет сличен со сличен се наоѓаме. Најважно ми е членките за кои имам огромно почитување и високо мислење пишаа зборови од кои останав воодушевена. Посебно во категориите за најстабилни и искрени мислења. За останатите како што пишав немаше ниту изненадување, ниту разочаруавње ниту љутиш-Само индифирентност. Поздрав и до ИлиПили, изнуди црени обравчиња со твоето мислење за мене. Гордост е душа човек како тебе да каже убав збор за некого. Поздрав и до Ричи.ааа, Црешичка, Синдерела5,1209.
rici.aaaaa - Бев јас во твојата продавница. Ако се сеќаваш, влегов со уште едно девојче што бараше некој телефон кој сте го дале дента, а јас прашав дали може да го погалам кучето. Katerinceee и тука морам да ја поздравам CIA, секоја чест ! Hayley, која што ме просветли за серииве. Цел ден велев како сериите си ги крадат идеите, без да се сетам дека можеби и двете се од истата писателка. LittleFairy и Glossy - Girl. Lahaliva, иако прв пат те забележувам на форум, поздрав назад. Mrs.Cuper - Се заборавивме, пиши мајка му стара на четот, незнам веќе кој како е. И Adi888 исто така. Една специјалка за starbucks, со среќа нека оди со дечкото, многу да се сакате, се најубаво. Од мене сезонско нешто, новогодишно и вкусно.
А да прочиташ мислење во Брачни неверства со таков аватар? Ц ц ц ц, јас кога се препрочитав самата не можев да се сфатам сериозно...ама јбг, релакс тајм е! Поздрав бек, оваа ептен ме асоцира на тебе
До Моира, оти ме збуни со жабана До AngelOfArh ... оти не сум ти го ни дочитала јузерот , јас сум си те запомнила ко Ангела од Охрид.