Сакам да поздравам две посебни девојчиња: Анабела, која за мене е посебна инспирација, и ми помага да го остварам зацртаното. И секогаш кога мислам дека не можам - ми текнува на неа! Виножитка, која како што сум кажала милион пати страшно ме потсетува на мене пред 8 години во ставовите и постапките. Прекрасна личност, и посебно треба да и се признае заложбата форумов да биде тоа што е!
СП до Lacrimosa...и до starbucks...и до ilipili...и до сите во слична како вашава состојба http://www.youtube.com/watch?v=pTz__rYoNE4
Сп до -Чадорче22 (како е новата врска? ) -Даничап ( и јас се изненадив кога видов во кои категории те ставиле.. ) -Твити26 (е многу си ми фина. ) -Дузи (честитки женчееееее) -Јагода123 (се надевам не се нервираш за ситници толку, life can sometimes be beautiful) -Роузбуш (супер освежување си, поштовање) -Везилка (твоите постови се девојко... браво ) -Мис.Ричи (и двете нисмо одавде. Јупитер-Венера, ова она. ) -Илипили (многу ми е мило што полека но сигурно ти се исполнуваат сите желбички, заслужуваш) -ЕјнџелофАрх (Донеси го комши зетко наваќи да са стопле малце ) -Хипстер (нема да ти заборавам колку ми помогна) -Либера (во многу нејзини постови се пронаоѓам, како јас да сум ги пишувала) -Ричи.ааааа (секогаш ме поздравуваш, еве еден СП и од мене, и да си дочкаш наскоро две цртички) -Анабел-а (благодарам за убавите зборови во форумски игри, истото и јас го мислам за тебе ) -Јипмен (немој некогаш да си се откажал од форумов.) Сигурна сум дека некој заборавив, ама штом ми текне кој, ќе ве има во следниот долг поздрав. Пошто поздравување со чаеви, топли чоколада, и новогодишни колачиња, е мејнстрим јас ве поздравувам со Гранити.
creshicka Поздрав и до тебе, не дека воопшто не се нервирам ама ете барем се обидувам да не се нервирам за ситници! Мислам дека ми успеав колку-толку! Да не си на диета? Ако си ќе ги јадам сама
Поздрав бек до тебе creshicka многу до тебе Повели кафенце,и јас во моментов пијам друштво ќе си правиме.
До girl-miri и marama. Најспецијален, девојки! Гушки. И до Gordana10, одамна те читкам во темава СП. Те поздравувам затоа што никако не можам да сватам зошто Илипили ја викаш колешка ми.. Поздрав.
Ретко пишувам долг пост на поздрави ама морам: Гордана; Луничка; Везилка многу пријатна личност си ми; Рејнбоу која ме кара за линкови, а јас не ја слушам, ама да знаеш супер личност си, Ариел; Антонина; Нејтири; Магнолија; Мис Ричи; Џокси (кога тебе те карам не за лошо, знаеш дека давам се од себе да ти помогнам); ААААА девојче храбро си, горе глава чекам да ми пишеш ЛП како си; Кенди со убава тетоважа; Чадорчето наше; Мишела; Литлфери; Кравче; Розебуш; Илипили мека топла душа; Инес.х; Либера; Дивајн; Неверморе, ќе мавнеме дружба во Копенхаген. Песнава ви ја препорачувам, ако си немате љобовче сега, кога ќе имате посвете му ја. http://www.youtube.com/watch?v=dMFV2pBCU0s
Сп назад до Ричи ааа Glow Katerinceee Libera-Заљубени сме богами AngelOfArh-Ти благодарам уште еднаш од срце знаеш за што kolache.99 Колешка ми Gordana10 Adi888 danichap-Се што кажав за тебе е вистина,а е многу малку во споредба колку прекрасна личност си ти kravce-Се надевам дека наскоро и тебе ќе ти ја пеам оваа песна creshicka-Ами ако сте со Ангел комшивки тогаш и со мене ќе сме и се надевам дека наскоро и ти ќе не радваш со убавини ljubam-Полн со љубов и смиреност. На сите ви пуштам еден тон гушки да ве стоплат во овие ладни денови
Сметајте дека сум ја копирала,па пастирала цела листа на членки и сите сум ве поздравила најсрдечно со сите можни епитети до вас. 4екам,лај4иња! По азбучен ред сте! Бахтарела венца до сите!
О па доброооо... јас мислев дека треба да ги ти знам и навиките за јадење,па тука дал да ти ставам јапонски ветер торта или васина! Тоа е више комплексна категорија! Мислам не можам јас да памтам за сите која е алергична на ореви, која на кикирики,да не утнам во понадиците,па да ми се налутите, ќе речете види ја сака да ме убие! Еве специјален за МК Скоприонка,пошто е сЛцка најгоВемка на свет! Многу си ја сакам,она знае зошто! Си знаеме ние двете!
Лилитке лоша си, имам право еднаш во година и јас да правам листа, то одма ме караш, еден најголем поздрав, епитетите сама измисли си ги, верувам дека ќе се погодиме, и да должник сум ти, за секој збор кажан, не празен туку со поента!