Љубам,кај ти се колачите?! Сериозно коа отворив прво сакав тебе да те поздравам,ама после... гледам колку празни поздрави се пуштаат тука и не сакав да го шлапнам да испадне како да е ради реда... Специјален,ама најспецијален за тебе,оти верувам во тебе и ништо не ми должиш! И не го кажувај тоа никогаш повеќе! И може ли најубава,најзгодна,со најубави очи како ѕвезди,со душа како шеќерна волна, со срце како на папа,а чесност на калуѓерка или доктор (порано беше банкар пандан на нечесник,епа сеа...не е баш така ), со појава како на принцеза?! Ете таа сум! Леле,леле,фала ти,фала ти,ама неее,не е вистина се овааа,ја сум обична! *пуф пуф пуф скромности на сите страни* Сериозно,специјален поздрав до сите и олабавете со поздравите и сите тие списоци као коа паѓаат менаџмент на економски факултет! Ова да беше у реалноста, знаете као смешно ќе изгледаше?! Седите у друштво и некој шо ти е мил, као цело време да одиш и да се поздравуваш со него и го бацуваш и сите те гледаат чудно!
Отпоздрав ричи.ааа! СП до Serafima чии постови секогаш успеваат да ме смират и да ми влеат надеж, nena2010 иако последно време ретко постира низ форумот, од досегашново можам да заклучам дека е самосвесна и современа жена која притоа не го помешала тој поим со кршење на морални вредности, calliope, kravce и Hipster иако со различни пристапи кон одредени теми, сите три ми се на свој начин посебни, интелигентни и откачени И да, до трите дами кои добија часовници ...сосем заслужено и со здравје да ги носите. Нека ве потсетуваат дека секоја измината минута е шанса која можете да ја искористите. Уживајте во животот!
сара123фала за поздравот поздрав и до тебе поздравЧе и до ади888-и.лове.јоур.липс-оцила.ангелл.перлаа.Н.кетј.бел.голуб.кикав
Сп до Trendafilka, преубави филмски анализи. И наративниот пристап одличен и техничките карактеристики супер обработени! Спојлер Знам дека по обичај после поздравот се испраќаат кафенца, торти, слатки, јас еве испраќам до сите филмомани Уживајте
С.П Trendafilka- Snow-Queen- AngelOfArh- Girl-miri Gordana10 Tea4e ilipili Artemission Glossy-girl Dala Cholate.me I.Love.Your.Lips Lepaaa julie77 Sexybaby86 LittleFairy Pamelce
Ме иритираат долгите листи,но јас редовно буричкам по вашите мислења. Љубам,Кравче,Жапче,Дузи,Јагода,Црешичка,Трендафилка,Марама,Лилит и Џули.
До rosebush. За убавите зборови. И кој вика дека убавината и паметот не одат заедно, се лаже. Пример е девојкава. Срцка си ми, почнав да те симпатизирам. Очекувам набрзо слика во модни, критики да си знаеш .
Специјален поздрав до Snow-Queen и Lahaliva.Благодарам за честитките И ја поздравувам и Emma89.Честитам за жолтото цветче
rosebush, marama, creshicka и Umbrella22 Ве поздравувам девојки, имајте убава вечер. Чај од јагода и ванила може?
danichap,pamelche, Magnolija, ilipili, Lux ,BoaVista ,ludoto19 ,ljubam ,BettyBoop25 ,AnaKarenina ,Cacy ,Umbrella22 ,anuskaNESTLE ,green.eyes ,Serafima ,Lepaaa. Заслужен поздрав за секоја од вас.
Поздрав бек до три прекрасни дами на форумов - Луничка, Трендафилка и Боа Винце и сиренце за вас, замезете се
Сега и тие што сум ги поздравувала и тие што не .. PeaceLoveBasketball Glossy-girl Lux Gordana10 Lahaliva rosebush k.i.m pamelche perlaa BoaVista ljubam ilipili rici.aaaaa Chocolate.me levely Katerinceee srcekrsacka tea4e ocila girl-miri Stoimenovska Wild.Child Ana.Jones Sweet.Child Jagoda123 Snow-Queen mjauuuuu blaa Umbrella22 kolache.99 N.Kety Elennaa Sara123