Поздрав назад до Луничка. Ме почести пред спиење Еве ти една машина за сушење пари, оти сега ладно, знаеш
Изминатиот период доста време апстинирав од темава но и дојде редот, ми горе под нога, морам да ги поздравам дамиве кои ми го исполнуваат денот. Мојот СП може ќе биде малку долг, но сепак, е СП до секоја една од нив, и мрчење не прифаќам пошо пази, знам да тепам, така да Почнувам со Трендафилка, на која да, одлично и стои црвениот кармин и е лепотица права, ете морав да те пофалам Манијакот наш по филмови и серии, заљубена душа која заслужува во новата година(немав намера да умешам честитка за НГ ама ми дојде од срце, па ете) само подобра работа каде што нејзиниот квалитет ќе биде на акцент! Нормално, без гуска бр.1 и 2 Те гушкам силно силно најсилно. Моира, жено ти си злато. Моира, жена која ми помага, и е нонстоп тука, и во добро и во зло, да ме расположи и охрабри..ма и за онака бре, со брзина на светлината одма ми враќа и секогаш достапна. За тебе здравје, радости и смешки со малата, спокој и мир дома. Заслужуваш многу, многу. Исто многу големи, топли и од се срце поздрави до моите омилени за читање(ама секогаш): creshicka, AngelOfArh, Kravce, Doozy, AnaKarenina, bitersweet, lunicka, и девојките од F tv: marama, Sephora, anabel-a, bettyboop25 и Rose96. Апел до БоаБоаБоаВиста да постира некоја зимска комбинација
starbucks иако релативно кратко сум на форумов, долго те читам. Ти и rosebush ми станавте омилени фацки на форумов. Користам прилика да ве поздравам и двете.
Специјален поздрав до rosebush,целосно се пронајдов во нејзиното последно мислење во темата Што би му кажале...
macka1 Извондредно!!! ричи.ааа=Срцка витомир паметен дечко. Си ја поздравувам и очила и Фејри Да не заборавам едно девојче што е едно од моите фаворити во модни критики Спојлер анабел-а За девојките Спојлер за витомир Спојлер
До... Јагода123 Спојлер Луничка Спојлер Фејри Спојлер Црешка Спојлер Илипили Спојлер Љубам Спојлер Доста ви е од сендвичи и торти, еве за вас обетки
До Starbucks Откако се заљуби, како друга личност си, се повеќе и повеќе топлина има во секој твој пост, и ми се допаѓаш вака уште повеќе лично моменце. Ваква да бидеш засекогаш
Имам страшно голема листа на отпоздрави, па ве молам однапред да ми простите Спојлер Најпрво сакам Џокси да го поздравам, затоа што ме расплака утрово. Твоја мама мора да е горда што си има таков син како тебе bittersweet мила, постојано се прашувам дали ова на аватаров твој е синчето pamelche позитивно будалеста интересно ми е да те читам ljubam прекрасна си, искрено, залудно е да трошам зборови кои не можат доволно да те доловат rici.aaaaa поздрав и до тебе и до твоето кученце anuskaNESTLE многу топла личност си ми, и забавна, и љубовна, прекрасна tessie и nena2010 заедно ве ставам, најверојатно зашто ве среќавам во исто време на исти теми посебни жени, искрени danichap -ти си ми единствена, оригинална, неповторлив карактер, силна си, и сериозна и интересна, пример си ми искрено, за многу работи. anabel-a, marama, rosebush, Vezilka, Stoimenovska...секоја посебна, секоја ми е драга, стоименовска ти си прекрасна млада девојка бре Ви благодарам што ме поздравувате и читкате, нема потреба од лајкчиња, ви се разлигавив вака затоа што искрено сакав да ве поздравам и ве има уште многу, па ви поткрадувам од секоја, од лекции, емоции, радости и тага
Се извинувам поради долгата листа, но морам да посветам внимание на сите кои некогаш ме поздравиле, а не сум возвратила Спојлер Ilipili, kolache.99, eli25, Katerinceee, Sara123, green.eyes, Serafima, PeaceLoveBasketball, Hayley, Divinebutterfly, Tenkai, thelittle17, Plavusa.17, Dala , Miss.Ricci, L-enna, machka1, PinkGir123, thinkerbell, marama, barbyyy, anamariia.x3, honorthyself, crazyinlove19, lunicka, manja666, Look, T.e.d.d.y, ocila, I.love.your.lips, WildCherry, Bright, marija994, Butterfly15, ljubam, creshicka, lana8, La.Reina.Del.Sur, Lolipop23, teddybear, Magnolija, Snow-Queen, Pelikuna, A-j-a... Воедно поздрав и до Спојлер Jagoda123, Moira, kravce, Doozy, Noemi, Nymeria, karenin, rosebush, Oxymoron, MandyLane, LilBaby, Lilliana, zhap4e... За вас...
Сп до сите Катеринчиња кои слават денес именден. Нека им е вечно името . И еден голем сп до сите . Да не набројувам . Убав викенд .
поздрав до девојките сто не ја заборават RainBow иако ретко те има и некои те заборавиле јас не поздрав до тебе
До љубам. Сакав да гледам The Big bang theory со ручек, ама не ми беше симната епизодата. Па го читав твоето прашалниче за окно и пирето некако три пати поубаво ми беше. Блазе си и на Мила со ваква мамичка. И на калинка ме потсетуваш денес, те има во мал милион нешта, убави посебно, совршени заедно.
еве.. Спојлер pamelche littlefairy AngelOfArh PeaceLoveBasketball yipman2 anna-banana martinuska Maroon5 Podarok Shpagetta glossy slatki4ka.slatki4ka rosebush