Баш прееска мислев да те поздравам Поздрав и до тебе, до Ким, колешката ми Илипили ( оти е личност од доверба) и Катеринче
... поздрав до MacenceEna и Bozica. Малечките во темата се сите сонца и прекрасни, ама вашиве две бебулиња плачат за гњавење и штипкање. Послатки створења не сум видела, како ли ги испуштате од раце.
Багички сум ја запоставила темава,70 страни имав за преглед,извинете ме Сакам да си ги поздравам сите што ме поздравиле и да им се заблагодарам што мислеле на мене,да знаете не ве заборавив и јас и ве читкам,мило ми е и за муабетите убави и ми е мило што ве знам барем виртуелно (со исклучоци) : Adi888,Miss.Ricci,Lepaaa,ilipili,anuskaNESTLE,Gordana10,K.i.m,Dala,DAngel,I.love.your.lips, Mrs.Cuper ,PeaceLoveBasketball,pamelce,Anna-Banana,tweety26,martinuska,Lahaliva,Stoimenovska,Emma89,ljubam И оние што исто така ми се драги и интересни : Annie.mk1,TheCandy880,CIA,eli25,teddybear,Pelikuna,marama,zhap4e,julie77,BoaVista,Lux, kravce,green.eyes,Serafima,Libera,Tinkerbelll,tinkerbell,RainBow,Beauchamp,crazylady, La.REina.Del.Sur,ludoto19,Mishela,Hipster,Lilit,AmmyLee,anabel-a,lunicka,Glossy-girl,1209,Cacy,antonina,T.e.d.d.y,Beyonce87,rosebush,girl-miri Сигурно има уште ама доста се за денес,ќе си ги поздравам друг ден,и онака можи и за оваа листа да се побуните
Сп до: RainBow, Snow-Queen, бројчето и Gordana10 (омилени форумџики сте ми ) И се разбира до сите феминки :
Сакам да поздравам повеќе девојки чии постови, во било која тема, секогаш зрачат со топлина и ја греат душата додека ги читам Spoiler ljubam AngelofArh Divinebutterfly ilipili danichap lunicka Libera teddybear Doozy Trendafilka anabel-a eli25 Adi888 Lilit julie77 zhap4e Се извинувам за подолгата листа, ама одамна не сум поздравила никого.
Морам ... враќам поздрави до Горде и Дивајн ... посебно до Грин ајс и сум благо пријатно изненадена, зашто јас мислам дека не грејам толку со оглед што знам да сум критички настроена, а посебно со последново кажано ... Сепак Да си имате опуштена, топла и мирна вечер ...
До Јуле море, дипломирана мома сега МАГИСТЕР А? Еми нека се угоде, со среќа До Дузи, мора кафе да пиеме,се немаме видено, а и да го видам КАВАЛИТО (ово ко мува на гомно работава ) До Тинкербе(лл) Супер си поминавме, многу фино девојче, и мило ми е што си 100 на саат у дрдорење, баш како мене, Мислам дека не можевме до збор да дојдеме, се затепавме со муабети