Дури сега го видов поздравот од Старбакс Не ни влегувам во темава често... Поздрав и до тебе девојко, долго време те читам и навистина ми се допаѓа како реално гледаш на работите, а во исто време си фина и присебна, со топло срце! Прочитав ја сакаш зимата па... Enjoy
...Гордана10, онака, сакам да ја гушнам! Ми текна на неа, сосема спонатно..блиц ефект. Прекрасна си драга!
Поздрав до Mishela со која делиме иста љубов кон козметиката. Уживам да ги читам твоите постови, очигледно доста си навлезена во шминка и препарати за нега и целосно верувам во она што ќе го прочитам. Ми заштедуваш пари. Поздрав до JoxyTheFreak со кого одамна си немам муабетено. Вети ми дека еден ден ќе ме изнасликаш така мерачки па ќе се упатиме кон FWSK. Прв ред со шампањ во рака. Поздрав до Miss Independent. Враќај се во Модни критики како знаеш и умееш. Греота е новите форумџики да не бидат запознаени со тебе. Поздрав до danichap на која сега ќе и проњушкам низ мислењата затоа што умирам да дознаам каква си на страна од M.K, a скоро и да не сум наишла на твое мислење. и крајно, поздрав до pamelche, marama, Cacy, Elena-97 и све останато навлезено во модното блогорсто, и оние кои допрва влагаат.
Колаче99 ти благодарам за поздравот -Поздрав и до тебе Морам да кажам а и да се пофалам дека ова е прв пат да бидам поздравена во темава,се израдував Ова е за тебе:
СП до сите оние кои пишуваат во "смешни мислења" и "зини земјо голтни ме".Вчера умрев од смеење читајки ве! Spoiler еве ви да се послужите!
* Rosebush Levely PeaceLoveBasketball ljubam tea4e shelea hayley starbucks julie * Многу сте ми оригинални, свои. И затоа сте ми мили. Spoiler Да не биде празен поздравот, еве ви по едно утринско, да ве стопли.
Тура 5 Мисицата независна Либера Тинкербелките и двете Реина Крејзилејди* ДивајнПерперутчето Лепа Моира Спаркс Куперка Лахаила И специјален до Јуле, насреќна сум на свет, ма да не ни сујав у тебе, да ја уновчиш новава диплома и дај боже за 3-4 години и титула др. да има пред твоето име
Поздрав назад Крејзилејди. Ја обожавам колку е најубава Ева, сите слики од неа ги имам на компјутер. Поздрав до Сефора. Порано многу ми одеше на нерви, имав многу лошо мислење за тебе како форумски лик, едноставно ми изгледаше премногу “дигната“, но откако се врати на форумов, не знам што е работата дали си заљубена, ама многу наеднаш сменив мислење за тебе на подобро. Имајте и двете преубав ден. Мафини со цреши за вас.
Та-дам. Spoiler Anna-Banana Serafima Ariel Moretti BettyBoop25 anabel-a Snow-Queen baguf4e creshicka Sephora starbucks francais tea4e tigerlady teddybear shelea ljubam littlefairy peacelovebasketball angelofarh levely sweet-star elennaa Alesii-Порано те читав,пишувај почесто
СП до BettyBoop25 и Moretti од дечко ми, кој на вашите слики од Модни критики, искоментира "Е ова е женска ипол!" Добро е, вкусот за жени му се подобрува Поздрав бек и до Hipster, а претходно ги заборавив и tigerlady, Mishela, anabel-a, Ana.Jones, Heleny, AmericanWoman, moonlight-girl.55, Johny, innablood. За благо и топло утро
Специјален поздрав до Sephora, welcome back, и ме насмеа што рано утрински се посветила на темата Храна и пијалоци. И секако до мајка ѝ на Сефора, заради љубовта кон убавата храна и нејзино приготвување.
Ах ,не знам како смеев јас тебе да те заборавам во претходниот пост Голем поздрав и извинување до тебе ,Витомир & have a nice snowy day