Поздрав назад до црешичка. Кога го прочитав мислењето во една тема дека сум ти непосакувана личност, искрено многу ме погоди, затоа знам каков впечаток оставам, и се трудам да не е така бидејќи сум всушност многу повлечена. Баш ми е драго што се сменило тоа. Повели, помирје. Најголем поздрав до Трендафилка затоа што ме засрами, па образите ми се врцрвија. Кога го читав мислењето, главата несвесно си ја наведнав од срам. Што да правам, сакам кога коментирам да ми биде организирано, и одам по категории, а сабајлечки е најфино. Не ми коментира никој друг, па да ми меша редослед која тема погоре се качила, па иди барај ја. За тебе покана на свежо направени macarons, ако си љубител на француска храна. И тоа направени од прва, да земе човек да се утепа. И кога правевме и викам дај ма јас, вака ти се прави (гледав како се оформуваат полукругчињата на интернет), а она со лажица, и моите испукаа и станаа шестаголници (i wish), нејзините убави. Значи размисли, макаронс и чај. (смајли што си го трие мешето)
Поздрав до татко ми кој вчера помина низ бура на отворено море (нормално на брод, не пливал) На негово место, јас ќе се покакав со извињење, затоа ни пловам, ни летам, дури ни во облаци. Поздрав до сите што се подготвуваат физички и психички за утрешно снешкоправење, само да га натепа Белчо до колена. На некој може му се лигави изјавите дека некој го сака снегот и дека ужива во оваа идила, ама јас како мало дете му се радувам на ова снегче што вее сега, да да како малооо дете и цело време додека печам риби буљам низ прозор и уживам. А сега повелете на компот од дуњи. И СП до мажето мое кое ми сипа компотче. edit-СП и до таа што ми избриша едно мислење, во смешни мислења и тоа , хаха никаде не одиме вака бе македонче
Да не испадне дека само ги критикувам,би сакал по тој повод специјално да ги поздравам сите МОДЕРАТОРКИ на фемина.
До ким-кај си ти, 2 дена по ред на четон те немам видено :geek: Горде - стварно си прекрасна личност Глоси- Паскет лове баскет- да не си помислила да не напушташ!!!
Благодарам на поздравот, поздрав и до тебе ( ме изнасмеавте со убавите совети ), до Жапче ( оти убав совет ми даде ) и колешката ми Илипили ( да не трчат,ко ојт некаде )
Поздрав Горде се надевам не реши да го гризаш лакот Поздрав и до Хипстер, РоузБуш, Дивајн пеперутката ... Лудоно и Боа. Еден посебен -подварок- поздрав до.... Шилеа Спојлер
СП до Elenaa BeYourself pamelche julie77 LittleFairy simpaticnaa.. Ве Сакам Женски.. РУШИМЕ НА Sketchtoy..
С.П до сите феминки ме заборавивте но јас не заборавам да ве поздравам и да ви посакам успех на сите полиња Малку да се стоплите