До Snow-Queen за да не се секира дека со нас побрзо ке поминат тие 40 дена и ке си ја дочекаш твојата љубов!!!
^специјален бек за тебе мона и до сите останати што ме трпите со ови мои постови и плачки...ама ајде уште малку.
Лепа. Најди време, жално е колку се почесто се губат квалитетни ликови, немој да станеш дел од нив. Сите имаат за учење, голем број одат на работа, голем број од нив се или се на пат да бидам мамички, доста од нас имаме проблеми, ама тоа не е причина и оправдување за отсуство. Ни фалиш тука.
Лелеееее хахахахаха колку си ме изнасмеала со клипчево, алаВ да ти е! Најогромен поздрав до тебе Туку малиов водител дикција ау, нема „значи“, „мислам“, „овај“ после секој втор збор Браос! Не можам да престанам да се смеам. И нема бре фудбалски игралишта ко новогодишни желби јес да скииве за тоа време се веќе high class побарување, гарант е некое солидно, центарско дете у прашање
^ Се тркалам од смеење. Дедо мраз,што ќе им пожелАте на децата?! Децата да пијат млеко,еве и Николче ќе пие млеко! Леле дечињава све партизански имиња ми имаат! Ахахахахахахаха Добро Тајгер дали си ти нормална?! Скии,за да одам за мајка ми и татко ми на попова шапка! Се прашувам што прават Савица, Сашко и Зоран денес?! Леле боље се од Сител!!! Бо-ље! Све е прекрасно! Стоковна Ќуња Скопје,као Херодс е! Крааааај! Аииииииии ама сте ме изнасмеале,до солзи!
Сп до JoxyTheFreak . Сакам само да ти кажам да бидеш она што си. Подобро биди добар, иако времево не ни е за такви личности, отколку со маска на она што не си. Таа маска еднаш ќе пукне, а повреден ќе бидеш само ти. Но, за секој добар човек, ќе се најде ист таков кој е со слични мисли како него. Можеби еден, но повреден од сите кои само прават лице. Никој не останува сам . Ти си храбар човек и верувам дека се ќе надминеш. Повели едно чајче од нане за затоплување . Spoiler
Специјален поздрав до посебни феминки кој до сега никого не навредиле,биле на ниво,никогаш не се спуштиле под нивно ниво ако некој ги омаловажи,ги има и тука на фемина малку,тоест ретки се како дијаманти,нема да ги кажам се надевам сами ке се препознаат.
Поздрав бек tigerlady Првата честитка и ја подарив на мама, многу и се допаднала Ама планирам да направам уште многу други, па една ќе ти ја пратам на моменталната адреса, со гулаб преку Јадранот. А пликото ќе го запечатам со восок
Најспецијален поздрав до Колешка ми Гордана 10 Гбката Ким Кравче Серафима Моира ЈАгода 123 Дивајнче Жени вие го правите светот подобро место за живеење,прекрасни сте во секаква смисла на зборот.Секогаш останете си такви какви што сте,не дозволувајте да ве смени ништо никогаш. Во овие ладни денови ви праќам по едno топло кафенце на сите
Најспецијален поздрав за Moira,danichap,DeMelo Поздрав и за Monna.Monna, slavica999, srcekrsacka, cinderella5, crazylady,tweety26 и zhap4e За сите едно греано вино со зачини,јас честам
СП ... до Илузионист и Ади ... имам некој бес во мене што поради тоа што го прочитав во вашите постови, што од околина и лични ситуации ... Ама ви посакувам да имате јаки нерви и сила за да го издржите овој хаос наречен денешен живот.