Поздрав и до тебе Јипи, фала за поздравот.. и ајде.. додека не се стопил снегот.. И јас имам извежбано, ќе се видеме Eве вака..
Јас малку каснам со одговор, спора сум деновиве шта чеш, ама сум ЗА , доаѓам дефинитивно....ги земам и децата, овај само едното, другото е мало....ептен сакам снежна тепачка
Ти благодарам на поздравот, а и на тие кои ме поздравиле, поздрав до тебе, колешката ми Илипили, грл-мири, а и сп до Ади, Глоси, Глоу и Теа4е
Баш сум убаво расположена денес, време е за поздравчиња До Трендафилка и Пирамидка зошто се единствените две феминки чии постови ги читам и ќе ги читам дури и ако се долги три километри До Дузи, зошто секогаш успева да ме насмее До Лилит, колку и да мислам дека е премногу дрска на моменти, сепак на крај, се пронаоѓам во таа ароганција И секако, поздрав до Јипи, витомир и Phoenix, зошто да не сте вие, форумов ќе беше многу помалку интересен Еве ви тортичка од мене
До сите љубителки на Кит Кет! Само што бапнав две и се тресам од хипергликемија! Ич не јадев благо,а и не го толерирам,ама со Кит Кетов јас поим немам што ми се задеси! Напаст!!!
[СДК] Сакам да кажам... Сдк да ги поздравам тие што ја сакаат зимата,и ова им е малку треба да биде -40 степени,ах бре златно лето
[СДК] Сакам да кажам... Хохохохо си ја утнал темата, ама ај ќе ти вратам на поздравот, зашто јас ја сакам зимата
Ај да удрам еден четврточен поздрав! Поздрав до: The. Princess, Speechless, Gordana10, tea4e, PLB, LittleFairy, ilipili, Miss.Ricci, anabel-a, starbucks, pamelche, Lov3, Elenna, marama, CharmedGirl, Snow-Queen, Jagoda123, rosebush. А најспецијален до Везилка. Јас пак од Lov3 дознав дека имаш 16 години . Колку само зрело размислуваш!!! Спојлер За да не ме караат диеталките... не ставам храна Имајте убав ден.
Glossy-girl Огромен поздрав и од мене до тебе! Поздрав и до сите оние кои имаат постирано по некоја своја слика во темата "Модни криткики" Девојки јас само едно ќе ви кажам: Сите сте прекрасни и имате свој препознатлив стил. Негувајте го и продолжете да бидете тоа што сте! Никогаш не дозволувајте некој да ве промени! Сите промени кои мислите да ги направите, направете ги по свој сопствен избор, не дозволувајте некој друг да влијае во донесувањето на вашите одлуки! Убав ден!
СП до Ангел, јас сега скоро приметив дека никот и е AngelOfArh, а цело време тоа арх сум го читала арт , ама и тоа има смисла Само да знае дека ја сакам највеќе