До Phyramide (И мене 13ка ми е среќен број,мислев дека сум единствена,никој не ја сака ги потсеќа на баксуз,а мене на најубавите денови во животот ) Нека 2013 ни биде најсреќна
СП бек Глоссии!! Јас тебе ова ќе ти го дадам: Спојлер A ако си на диета имам нешто друго за тебе: Спојлер Па ти ако сакаш и двете земи си ги..
И од мене поздрав до двете и мене ми е 13 среќна, а кога е петок 13 па...што да кажам сите се покажале како најсреќни денови.
... до АнушкаНестле, толку е мила, жива и непосредна, човек само да ја гушка, и да и` се пушта (ова за муабетот во ЈСП) и до Лилит што не љуби поздрави, ниту епитети, па еве не ти кажувам дека си ум и разум, и секогаш тука за совет и онакво човече што те растресува додека те мава параноја, и ти мава шлаканиче и една заушка, ама се` за арно, ете тоа не ти го кажувам. И оваа Лакримоса, се вљуби, се изгуби, па пофали се кој е зетот, од што фамилија е, кои му се мајка и татко, ние - дежурно радио Милева мора да сме во тек. Двете Тинкербеловки, со 2 и 3 Л (ова го кажувам меко л, ко Хелена Благне во Кога те нема)... Па се чудам добри 2 минути што да ви пратам, па еве нешто прагматично, што за (гзо)забришка, што за нос течење или немарно истурање сок или вода на тастатура, ќе се најде.
СП ... до сите на кои им е потребна малку позитивна насмевка ... Мене вчера и денес клипчево ме расположи многу, ми помогна полесно да ги надминам жолтите минути http://www.youtube.com/watch?v=wCkerYMffMo
Сп до една прекрасна личност Micheleljubov . Си знаеш зошто . Те поздравувам со твојата омилена . http://www.youtube.com/watch?v=VQN-IdRfPKU Сп до stylishh, ilipili, eli25, Monna.Monna, Adi888 . И вие си знаете зошто Повелете.
гордана-најдобра феминка LittleFairy-интересна девојка srcekrsacka---перла----илипили-да си имате срејка во љубовта Glossy-girl---сара123-девојки поздравЧе до вас теаБ-кај си ма ти?? figgiMK--- Adi888 --јуле77- имајте убав викенд девојки
Rainbow. За некој што му дава посебно значење на Џон Махуни, слика од благо е малку. Ќе ти направам една ако сакаш. И штом го спомна, дали си и ти фан на Фрејзер??
Еден наааајсп до Yipman2. Фала за поздравот, и, и јас ја прифаќам поканата за снегобиење, ама под еден услов: имајте малку милост, зошто не сум баш најсмасно суштество. Спојлер малце каснам, знам. не ми се смејте И среќен, наајсреќен роденден! Се' што посакаш да ти се оствари Спојлер овај... се' што ти лежи на срце да ти легне и во кревет, кхм И уште еден нааајсп за Hayley. Спојлер Одиме, мх?