До Хипстер Послужи се со колаченце и кафенце или во мој случај чоколадно млеко Го имам она детското уште и не го потиснувам во мене!! Спојлер Касно го видов поздравот што си ми го пратила и да ти кажам искрено ме стопи, ме разнежни. Мило ми е што имаш убаво мислење за мене. И ти си премило човече, мерачки те пратам низ форумов.
Обавезно! Па да видат кој сме ние Ентузијазам на високо ниво. И јас ти праќам поздрав и милион вакви мечиња, посекако на нив ме потсетуваш:
Синтијче душа мила, абре ако те фатам има да те издишам од гушкање. Изнуди насмевка на моево лице во малку досаден и туп ден за мене. Е вакава сум сеа И доста ти беше забушавање, ПИШУВАЈ бре дете пишувај, ај мисс ју... И еден кратот и брз поздрав до Жабка, Тесси, Оксиморон, Вајлд и Неутри, for no special reason. Интересни ми се и сакам да ги читам зашто секогааш имаат нешто паметно да кажат. И жабата да пишуе почесто, да не ја бацам па да ја претворам у принцеза
Специјале поздрав до сите пингвини и пингвин денс,па ајде оваа вечер повторно да се потсетиме на добриот 30 јули и убавиот роденден,само што денес поводот ќе биде уште поубав
Секогаш ме мрзеше , зашто ве има многу кои ве поздравувам, и неможам ни една да изоставам,па денес се наканив, онака викендски ви испраќам поздрав, ама баш од срце Паскет лове баскет Горде Глоси Кимка Илипили Лукс Теа4е-сите ги бирам Левели грл-мири Ричи.ааааа - зашто е една мила и пријатна личност ... памелче перлита Чадорчето22 Јагода123 Еле(дабл н и дабл а) во превод еленнаа Вајлд Љубам Сноу Лахалива Роузбаш Стоименовска Свит.Чајлд мјаууууу блаа БоаВиста очила срцекршачка Катеринче колаче.99 Чоклејт.ми Ана.Џонс Н.Кети Диеталки не отварајте.. (Лукс,не треба да си на диета,ама кога веќе си и ти не отварај, имам нешто и за тебе ) Спојлер Еве ви една када полна со чоколадо Нешто вакво? Без колачичи не бидува Лукс, за тебе и ако има некоја друга диеталка измеѓу набројаниве Спојлер
Сп бек до: -Jagoda123 -LittleFairy -слободно земај ги,има и за другите -kolache.99 Имајте убава вечер.
Спојлер tea4e littlefairy pamelche emma89 Tweetty26 Westlife angelOfarh Umbrella22 ludoto19 Saya rossonerka BettyBoop25 Gordana1o Trendafilka Kolache.99 Sephora Jagoda123 Micheleljubov Hipster SweetChild blaa simpaticnaa k.i.m Chocolate.me rici.aaaaaaaaa girl-miri ilipili levely rosebush Rose96 marama kravce SnowWhite8 Snow-Queen anabel-a
Специјален Поздрав до: Спојлер kolache.99 ocilа ilipili RainBow Gordana10 Micheleljubov anabel-a tea4e Lahaliva pamelche LittleFairy SweetChild Glossy-girl Umbrella22 girl.9 Adi888 lunicka erica girl-miri srcekrsacka TheaEsposito Moretti SnouQueen Се извинувам некого ако сум заборавила.