Поздрав до Katerinceee , Lahaliva , Sara123 , Serafima , Mishela , Umbrella22 , Trendafilka , PeaceLoveBasketball ,crazylady , Divinebutterfly , kravce , Doozy , Libera, anabel-a, AnaKarenina, anuskaNESTLE, Artemission, blond, cinderella5, creshicka, DeMelo, Hipster, , JuLleE, LilBaby, lunicka, marama, sweet-cherry, teddybear, tweety26 ..
Женски јас сите ќе ве поздравам Имајте убава недела од утре, седете си дома, излегвајте си само по потреба оти ладно е На сите шо му почнуват колоквиумите, тестовите, со Среќа само 10-ки и 5-ки Ќе ве позз со едно топло чајче, уживајте
СП до Циа, пуздер направила по темиве вчера, не се нервирај среќо, ќе ти најде дада попаметен и поубав некој. И СП до Тедимечето, жими мене, не стасав вчера да ти пишам зш другарка ми седеше до мене... Кога излегувавме, кај една бензиска се разминав со едно моме со виткана коса, одма ми текна, си викам, ејјјј, да не беше ова Мечето? И оппп, после испадна дека Мечето зад мене била. Ама значи сеќавам вибрации кога има некоја феминка околу мене.
^^^ Луда една, поздрав назад, нареден пат ќе те мавам со пуканки ако си повторно пред мене Те гушкам. Поздрав назад и до Micheleljubov.
Голем поздрав до сите оние, кои иако се големи, сепак се радуваат на новогодишни пакетчиња. Мајка ми ми вели : Ах бре, Чоколате, љубовник имаш и пакетче сакаш. - Ама мамо, нема ништо лошо во тоа да се биде малку детинест.
СП до тебе Јас секоја година си добивам пакетче. Оваа ми ветија три и гајле ми е дете сум си! Барем на мама секогаш ќе и бидам
Ќе си пукнам, давај ваму домашна адреса по ЛП да пратам едно чоколадо и 100 гр. кафе за муабетов. Поздрав и до тебе I.love.your.lips, и до сите девојки за убавите комплименти кои ми ги упативте, јас сепак сум мома со облини, и уште сум на пат за идеална фигура, уште едно 5 килограми секако. И поздрав до оние кои очекуваат пакетче, јас секоја година добивам од баба и дедо, покрај неизбежните смоки и чоколади, имам задолжително и една мандарина и балон за дување ! Секоја година, без исклучок.
Јас веќе добив едно, предвреме. Што да правам, го сакав многу. Од Милка тие, големите, со 9 чоколада + перниче. На мајка ми и велам, парите што ќе ги трошите на мене, трошете ги на нешто што сакам да го гледам - облека или храна.
до сите кои сакаат да направат стомачни ...http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k_ZSiAL7JZc
Поздрав до девојкиве Divinebutterfly Serafima Lahaliva Micheleljubov Adi888 LittleFairy Gordana10 simpaticnaa ilipili mjauuuuuu Westlife Bubbi
До сите феминки кои ми помогнале. Пред да го откријам форумот бев несигурно,срамежливо дете кое незнаеше што да прави со себе. Сега сум самоуверен и знам што сакам,а за тоа сте заслужни вие! Со секое мислење,совет критика и пофалба... Ви благодарам!
СП до Spoiler DeepBlue Katerinceee Lahaliva Westlife kolache.99 VampireLover julie77 Libera LittleFairy girl-miri ludoto19 rici.aaaaa I.love.your.lips Smurfette.M Dala LilBaby pamelche Cacy Divinebutterfly bluegirl7 ilipili Elennaa Mrs.Cuper AnaKarenina Trendafilka Snow-Queen BlackSwan Rossonerka SOVRSENSTVO La.reina.del.sul Sara123 Glossy-girl ви посакувам работна недела со многу успеси,среќа,здравје... Spoiler
Oxymoron,Heleny,Jagoda123,Libera,Pamelche,Shelea,Antonina,Hipster,LittleFairy,AnaKarenina,Trendafilka, SarahTayMomsen,Gordana10,Starbucks,Vezilka,Ljubam,AnushkaNestle,Miss.Ricci, Francais,Serafima,Stoimenovska,kravce,creshichka.. Рози за вас,дека јадењата тука ми се too mainstream И шоља чај со добра книга,бидејки според мене нема ништо подобро од тоа.
Најспецијален поздрав до Лена. Девојко, денов ми го разубави. Само убавини и среќа да те следат во животот!