Јас ќе си го поздравам Џокси. Дете кое не е свесно за сопствената сила, кое зрачи со позитивност, доза мистериозност и муабетот со него е вистинско уживање. Многу ми е драго што имам таква личност во напоредна близина.
СП до Мене момак кога ме вика на храна или јас кога го викам значи подобро запознавање. Будали цури, на диета Не знаат дека не се јаде со секој и пред секој
...Serafima Trendafilka ,преубава слика во Модни критики,бомбастична Micheleljubov Katerinceee rosebush marama...
До Lilit Во последно време многу те читам,омилена ми стана. И трендафилка.Ваква останав кога ја видов во модни критики AnaKarenina
Како прво, да возвратам на сите оние кои ме поздравиле последниве два месеци (слабо ја отворам темава ) - ви благодарам што сте помислиле на мене. Јас сакам да си ги поздравам мамичките со кои се дружевме пред некој викенд - ќе се препознаете кои сте - мора да повториме, ама овојпат целодневно малку ми беше... Освен нив, сакам да ги поздравам Дузи, Тренди (моме, доста слабееш, ќе се стопиш сосема! Сега само зацврсти се, ништо повеќе), Кравче, битерсвит, АнаКаренина, Калиопе (фалиш на форумов), Тајгерлејди, Нимерија и Џули77. Бидете какви што сте... и понатаму!
Ијаааа... Одамна не сум поздравила, Ричи.ааааа, Среќичка, Мрс.Басс, Лудото19, Дузи, Љубам, Џули и сите диеталки и невести... Денес ве частам со вода, воден ден ми е