сп поздрав до сите форумџики и форумџии да не ги дескриминираме нив .... сакам да си ги поздравам џенските што ми фалат,како и целиов форум ама сум презафатена со фах и немам време да се вклучувам .. сп до горде илипили перла срцекршачка дала костич и до сите други што ме поздравиле и оние што не ми текнува во мом да ги пишам .. дечкииии ај ем каминг бек
Ја вчера забораив бре феминки модерни да си поздравам Анабел-а,Марама, Дани и од скоро и Сефора, многу ми се убани
Поздрав бек до Ричи, да го изгушкаш тоа сонцето дома, кога ја видов на слика, незнам што раса е ама обожавам такви сонциња бушавки ^^ Исто и до Горде, Глоси,Пис,Кимка,Илипилито и нашето јадење - пофенси сме кога сме подебели , до симпатичната,теа4е,очила,срцекршачка,перлита,памелчето ...Знам дека 90% ги заборавив ама ова брзински, има време кога сите на ред ке ве поздравам, сакам и сега, ама... Туку ај да не должам, ветувам на другите дека ке ги поздравам кога ке имам можност
Green.eyes! Можеби не се лигавам за дечковци, ама за другарство секогаш! Затоа што е најгушлестото суштество на планетава. Можеби не знаете, ама многу си ја сакам. И сакав на форумов да те поздравам, да знаеш...затоа што ти должам многу, ни самата не си свесна колку. Е така
Сп до тебе ( ам немат врска ја шо зборам за јадење, јас и да јадам и да не јадам, исто ми е немат влијание кај мене храната мор :geek: да се чудиш )
Сорете за офф , што жена ќе беше мор да не ти влијае храната? Ех колку жени сонуваат да се како тебе, и да бутаат колку што сакаат да не покачат ни килце...Треба да си се гордееш (горде=гордост) ти се поклопува
Еден поздрав до MacaLove бидејќи денеска секој пост што ме натера да се смеам на глас беше од неа. исто и до Lilit специфично за нејзините два поста во СКД