Поздрав до Глоси rici.aaaaa Serafima girl-miri Jagoda123 Кравче LittleFairy Lahaliva kolache.99 tweety26 Луничка Колешка ми Гордичот-спреми ламбите :geek: Гбката Кимка ПЕри N.Kety Даничап Грин Ајс Абеја Ана Каренина Повете слаткиши да ви ја стоплат душата во овие ладни денови Овие рози да ви го разубават денот
Враќам поздрав назад Луничка . Фала ти за цветчето А праќам поздрав до сите феминки, ама посебно би сакала да ја поздравам Дузи. Сега забележав дека датата на која се регистрирала како член ми е, всушност мојата роденденска дата. И еве малку нешто за релаксација. http://www.youtube.com/watch?v=J1_cNvFjQNM&feature=youtu.be
Сп до Сара123 , Анабела , Цаци , Цреша , Хипстер , Кате21,Лилбабѕ,Илилипи , Лов3 , Госпожа Ричи , Розебуш , Теди и Трендафилкаи Љубам Ви го праќам ова куче да ве гушне И сп до Памелче имаш подршка од мене и од овие рандом Човеци за да ги положиш колоквиумите
СП до Даничап. Не сум заборавила колку телефони сврте пред да отидам во Германија, а не се ни знаеме лично. Благодарам уште еднаш.
ilipili, зошто дури сега видов дека си ми пишала на Скајп, ама пошто ретко го користам, ете дури после еден месец видов. Те гушкам!
До.. Starfish, Lunicka, Ilipili, Serafima, Creshicka , Teddybear, TheCandy880, Ljubam, Starbucks, Biskvita, Jagoda123, Sephora, Miss.Ricci, Hipster
Најспецијален поздрав до... ilipili Tea4e kravce glosy-girl little Fairy Snow-Queen baby-star AngelOfArh Sexybejbe86 повеле девојки