редно е и јас да ги набројам форумџиките во еден пост и сите на куп да ги поздравам гордана10 што не испушта да ме поздрави во секој пост хипи што ја чекам на дружба на мој терен ана која ќе игра во скоро време во бело ким - неодамна открив дека и таа е охриѓанка реинбоу изгледа ужива со вереникот некаде трендафилка со која ќе пијам средно мартини вајлдчајлд - сакам да ја иштипам за буцкастите обравчиња докторката која од неодамна ми стана партнер во пиењето барем виртуелно близначките бројче и лижавче кои го живеат животот 100 на саат кате21 заљубената бубачка бона-бомбона што се развреднила деновиве емче-кремче ја нема веќе на форумов ама низ град ја сретнувам лукс и анфејтфул - старите добри пријателки оффспринг што едвај се навикнав на новиот ник (ама поубав е овој) до повозрасните (како што често ги нарекувам) Ариел, Озбилна жена и Марли Шилеа - уметничката душа благувче што се повеќе се издвојува и истакнува со постовите џули77, вајлдејнџел, нина24, лилит, карак, воман ин лав - од тие со повеќе стаж на форумов ангелче, смајли, мацуш,вики4е...и уште неколку така помалецки (во годинки) форумџики сесилија, спичлес, скајејнџел, анннни, аннии, озиејнџел, дејзи, мисс индепендент, лолипоп, душица ск, чика, катакомба,ненушка, аничка, вери, брејвхарт, ива-мици, мистириус, ординери грл, блубери, розич.......и колку да набројувам сигурно некој ќе испиштам, многу сте и уште поздрав за оние кои веќе не пишуваат, а ни одеше муабетот Фрии, ЛаФиј, Катја, Фрерибел, Бејбикет...
^^ Поздрав Гоу најголем и до тебе и до сите што ги наведе. А за штипкањето, ќе ти се исполни желбата во скоро време.