поздрав бек и специјален за mirigirl Kmaricka baby-star trendafilceto ilipili lilitka Gordana10 Tea4e Litll Fairy Lepaaa Snow-Quen AngelOfArh Yipman Vitomir Glosy-girl PeaceLoveBasketball Julie77 Kim Sexybejbe86 Ви посакувам вам и на сите ФЕМИНКИ
СП до сите кои вчера се дружеа во Модни Критики и слатко се смее....добро утро на сите. Повелете на кафенце.
До сите што вчера ме изнасмеаа во Модни критики и до сите што се закачија на чет и четот од кога сум на форумов не бил пополн.Легенди бe А воедно и поздрав до ричи.ааааа и симпатична,како и глоси и пис Ретардирам, мислам редактирам.Не килнала Виножитка преку ноќ
Поздрав до: MandyLane Danichap Lov3 Glossy SweetChild и до сите други кои ми дадоа подршка да го минам тоа
Поздрав бек : Neytiri Annath Adi88 Hipster Thinkerbel Kravce - не е мојот нудист на аватарот, не седи така гол на песок, не сака кога му влегуваат каки во каките(песок во газето) Не поздравувам често така да малку поголем ќе е списокот онака предновогодишно Teddybear Marama Ludoto19 Julie77 Serafima Anabel-a JuLlee AnuskaNestle LilBaby И да не пишувам и во другата тема да им честитам на: Doozy Ljubam Trendafilka
Специјален поздрав до Виножитка.Искрено ако не е таа да не стави во ред,тогаш форумов е циркус наречен хаус.
Katerinceee-Грешка,грешка,грешка!ХАОС е Bittersweet LittleFairy Neytri Nymeria kravce Snow-Queen francais
Саботен поздрав бек до Stoimenovska Lahaliva Bright ilipili Повелете пуканки и филм по ваш избор за убава вечер!
До Марама, те сонував, во цел сон негде те сеќавав па ти кажав дека сум ЛитлФејри, ти незнаеш што беше шлагот на се ни го зема маалското куче па те бркав по некои сокаци, за околувратникот си го фатила и си го влечела,јас трчам ли трчам , ама не те стигнав Исто и до ричи ааааа,горде,кимка,илипили,мјаууууу,глоси,паскетловебаскет,јипмен (човеку,ме изнасмеа со анимациите во модни критики ),свитчајлд,лахалива,теа4е,перлита,памелче,симпатична,сноу-квин,катеринчето,стоименовска,левели,вестлајф,ана џонс,роузбаш,вајлд чајлд,цаци,бла,очила,алесиа и до блугрл7-се заборавивме
francais - Те читам веќе долго време, ми се допаѓа како размислуваш. Баш сега те читав во една тема, ми стана јасно дека си доста упатена во некои работи кои мене ме интересираат.
^ Поздрав до тебе Сара. Патем голем поздрав и до мојата Џули, Starbucks, Rosebush, Ljubam, Heleny, Nymeria, Libera, Levely, Lahaliva. Ќе ви бидат доволно?
Леле бе, ми ја знаеш навиката касно да враќам бек.. А? Нај СП и до тебее.. Еве имам нешто да ти дадам:
СП до јануарската сесија. http://www.youtube.com/watch?v=wxO1iGGw8t4 Спојлер More than you could ever know...