СП ... до Lahaliva, Rosebush, Hipster, Nymeria, Francais ... Mandy, Bittersweet, Neytiri Have a nice evening ...
Џули не ми се јадеше,али ова сликиве маестрално нешто, ми се пријате и припи бре,итс нот фер Гушка и до тебе Поздрав назад, и до Lahaliva, Чадорка22, РоузБуш, Мишелљубов и Колаче99. Pick one
Поздрав од Гугл-Транслејт до Јипмен,Сара123 (имењачката),МалаВила,РозаГрмушка, Светкава-девојка ,Слаткодете (гарант ников ти е инспириран од Sweet Child O' Mine) ,Дузи (дека од кога се зачленив на форумов,сум ти спиела на профил,и тебе најмногу ти имам читано мислења),Љубам (убав впечаток ми остави), и СнегКралица (остај ги што зборат,мене баш сте ми слатки со војничето твое) . Не ставам слики од јадење да не го изедам компјутерот.
Специјален Поздрав до:GazdataodParencoJR,starbucks,Umbrella22,Lahaliva,Gordana10,ilipili,Lux,Lilit,k.i.m,AnaKarenina,ocila,Stoimenovska,creshicka,LittleFairy,SweetChild,pamelche,Ljubam,The.Princess,rici.aaaaa,Ariel, BlackPiano, erica,Glosy-girl,PeaceLoveBasketball и AngelOfArh.Специјален Поздрав и до сите друѓи!!!
Со мало задоцнување,еден поздрав до Маите. Така да,ако ме читате,бидете поздравени и очекувам уште некој крај на светот. Спојлер Тие глупостите Америка и новинарите ги смислија,за само да да предизвикаат паника меѓу народот и за нивни цели,нормално.
До мене,вук самотњак. Ама шо знаеш. Имам офис амбиент. Може ќе ми дојде секси хаусмајстор до крај на ноќта. О да! ООО ДА! Ако имате кандидат,да ви пуштам лп адреса на која треба да ми го испратите!
До Кравче. Фина,добра,пријатна,паметна,слатка,се’ најубаво и најдобро Многу те засакав бе! http://sketchtoy.com/10836847
Специјален поздрав до: Дузи, дека редовно ме чита, а бога ми и јас нејзе Лилит, Љубам, Трендафилка, дека се најфаци на форумов (барем аков впечаток стекнав од моето зачленување до сега. МалатаВиличка која не пропушта шанса да ме поздрави тука, или на чат. Роузбуш, Гордана, Реинбоу, Витомир it's a pleasure reading you in certain topics. И до сите оние кои поим немаат каде за дочек на 2013. http://www.youtube.com/watch?v=UYxxgvA8rlM Enjoy the last week of 2012.
Немам многу време за интернет сега кога сум кај него, но немојте да мислите дека сум ве заборавила. Денеска сум дома па да ја искористам приликата Поздрав до: -Umbrella22 -ilipili -LittleFairy -Lahaliva -kolache.99 -tea4e -Glossy-girl -rosebush -Doozy -Libera -antonina Ви праќам топли прегратки, уживајте во остатокот од денот и имајте убава работна недела!
Види ја бе не ми прави вакви збунки,не сум научена виличка да ме викаат, самовила сум (јаката веќе..една самовила,шта да ти причам кад све знаш ) П.с поздрав и до тебе, и до јагодата уан ту три во превод 123