СП до: Gordana10 Katerinceee Ana.Jones LittleFairy rosebush Doozy jagoda123 micheleljubov umbrella22 Chocolate.me The.Princess Snow-Queen the-girl1 Glossy-girl alessandraaa tigerlady teddybear sw3et.ang3l Lilit
Фала, фала.. СП бек.. И од мене еден сп до Глоси, - многу си ми мила ЛитлФејри - и ти истоо Г-ѓа Куперка (Mrs.Kuper) - кај си ти? те снема на форумов или мене така ми се чини
До Lilit Како Хитлер си,се мразиш а сепак народот те следи.Браво,браво До Gordana10 Конечно реши да си го смениш аватарот И до сите на кои веќе им започна зимскиот распуст
До Sara123 затоа што редовно мисли на мене и ме поздравува Фала ти многууу и јас те гушкам и до Yipman2, Jagoda123, Trendafilka и ljubam ви посакувам успешен почеток од последната недела за 2012 до сите вас.
Куперката е тука, не бега од форумов, само нема многу време во последно време Инаку поздрав и до тебе, до Chocolate.me, Glossy-girl, ilipili, Hipster, tweety26, Sara123, Starbucks, pamelche, Adi888, Divinebutterfly Најголем поздрав до Miss.Ricci ептен мило и фино девојче
Дури сега го видов поздравот, ја немам одамна отворено темава. Поздрав назад до Libera! Ако ме служи добро памтењево, мислам дека сме колешки.
Фала на поздравот,поздрав и до тебе.Цеца мор, ами од кога го сменив аватарот, од одамна...И незнам што беше толку проблем мојот аватар? Хм......уствари знам зш, ама не кажувам.... Ќе го вратам стариот аватар
Поздрав назад до Yipman2 Lepaaa-Фалиш овде Umbrella22 kravce rici.aaaaa danichap tessie LittleFairy Katerinceee Jagoda123 Колешка ми Gordana10 Mrs.Cuper Повелеле
WTF?! Нема поздрав бек за тебе. Пошто не мразам се,особено не па добро. И у суштина не мразам уствари, туку вие се хејтате потајно,јас само ви ги катализирам реалните емоции и ве терам да не се плашите од својата гадост. Ваљда не си сериозна,зошто реално не би сакала да ме следи некој ако сум Хитлер.
rosebush & francais. Затоа што сте такви, какви што другарки сакам да имам. А, и еден специјален за Glossy - girl. А, и еден друг, за сите оние кои забележале дека смајли ставам секогаш во прв ред, многу ретко во средина. Знаете зашто ? Зашто не ми се допаѓа како изгледа тоа, тој ред има повеќе место од другите, а сакам да бидат подеднакво разделени. И еден до сите оние кои се заљубени. Ви подарувам ..
Поздрав до Trendafilka, Phyramide и Lilit. Еден ден кога немам да имам попаметна работа во животов, ќе седнам и сите мислења ќе ви ги прочитам. Сериозно. Нешто ми кажува и дека ќе ги зачувам во посебен документ. До ljubam. Ти пратив покана за пријател на facebook. Има сите слики да ги лајкнам и да ја буцкам сестра ми да и ја фотографираш свадбата. Некогаш... До Gordana10 поради љубовта кон археологија. Voila! Не можев да им одолеам и ги вметнав во пост.
Поздрав до сите што не ги интересира политика,туку да гледаат да бидат позитивни и да се забавуваат во животот.