Го видов ова и ми текна на Лилит, па ја користам оваа свечена прилика да ја поздравам и да и посакам се` најдобро и најубаво. Поздрав4е! Твитер календар
Моира бре женче ме просветли, кога видов една другарка од градинка гола во мартинка на календар на твитер, одлична работа, ептен ми се свиде
^ Растат децата, растат.... Туку, сакам да си ги поздравам и: Серафима, љубам (се гледаме на изложбата), даничап (БРАВО за трпезата!), анушка (се надевам го среди ПЦ-то) ели25, лудо (добро е штом те нема ), кравче (добри новогодишни желби ), луничка (ај бре мајче да се опуштиме еднаш поштено, во нови фустани и високи потпетици ) Либера - Хипстер - rosebush --> некако во пакет ми одат со мислењата Качувајте се сите, одиме на патување! Поздрав и до мајкичките стандард, посебно новите, зошто оваа НГ ќе им е прва и секогаш запаметена thinkerbell ја заборавив, пу јазк!
nena2010 Sara123 Serafima и другите женцки со кои редовно се дружиме у темите за серии и подкатегоријата „Брак“
Поздрав бек драга Моира,ова само за тебе,за после опуштањето. :geek: julie77 Gordana10 kravce Libera anabel-a Нема дедо мразовци за вас.Нешто летно можеби повеќе ќе ви одговара
Неможев да си простам кога пред некој ден пратив поздрав, копчето за редактирање веќе беше исчезнало, а тебе те испуштив. И си ветив, следниот пат кога ќе пишувам поздрав, ти ќе бидеш прва. Пошто ти ме превари, ќе бидеш и единствена. Chocolate.me Зашто си огромен љубител на филмови.
Сп до: Someonespecial ilipili kravce Libera lunicka francais tea4e SweetChild LittleFairy Glossy-girl anabel-a AnaKarenina
Еден поздрав до Miss.Ricci затоа што ја сонував. Еј каква чест од толку членови,по случаен избор ти си се паднала
Поздрав бек Цигарче и Грин Е сеа додека не го кажеш сонот во лп не бива работава, да знам дали да се плашам или да се радувам Ви посакувам убав ден