Green ilipili LitlleFairy Snow-Queen Lux glosy-girl tea4e Gordana10 starbucks AngelOfArh Filipovska мене ми се пие кафе па да не пијам сама еве ве поканувам
Поздрав до Hipster. Oh dear God, кој знае каква сум била кога си ме видела. Само сети се на тоа дека повеќето од нас трчаат од кревет до факултет. Ветувам не сум толку страшна. Cookie?
... поздрав до сите девојчики кои психички (а богами и физички) се спремаат за новогодишната трпеза, па божиќната, па стара-нова година, се до Водици... и смислуваат начини како да не ги удри шлог и грижа на совест од накачените килограми. Јас веќе работам на мојот одбранбен механизам, а вие?
Сп до: -Gordana10 -Snow-Queen -kolache.99 -Jagoda123 Сп и до: -Glossy-girl } Што направивте денес девојки? -LittleFairy }
СП до сите кои сте ме поздравиле а не сум имала можност да ви вратам на поздравот (си знаете вие кои сте ) Еве по еден новогодишен подарок за сите
СП до Спојлер nati44 erica Someonespecial Sara123 Jagoda123 pamelche the-girl1 RainBow Hipica Mrs.Cuper (овојпат да не те згрешам во никот) [color=#000080[b]]LittleFairy[/b][/color] ова за васс:
СП бек Erica Someonespecial пак одам натамо ако сакаш придружи ми се The.Princess (само немој да ме тепаш друг пат!!)