Нема проблем.. Ама и ти да не ми пречиш додека пеам Лустиг Лустиг Тралалалала Баљд ист Никлаусабенд да! Баљд ист Никлаусабенд да!
Tи тоа да видиш, цркнав, тешко е бре, па во муабетов да ја вклучам и Maroon5 зашто нели за физика зборам, па , и јас сум во тие што неможам да ја смислам, ништо не ми влегува во глава, цел ден друг предмет би учела,ама физика , хемија,ауу , П.С-Поздрав бек Исто СП бек до: The.Princess rici.aaaaa kolache.99 Поздрав и до: Горде, Ана Џонс, Глоси, Пис, Кимка, Памелчето, Блугрл7, Стоименовска,Kaлиопеа зашто ме мрази и затоа ми е посебна ,Ана Банана, Левели
Прочитав една мисла и одма ми текна на мамичките на форумов, некои мамички од поодамна, некои ни се тазе. Мислата која важи за нив: Донесувањето на одлука да имаш дете е многу значајна. Тоа е одлука засекогаш да го имаш твоето срце како шета надвор од твоето тело. Поздрав до сите мамички кои се најбогати на цел свет имајќи го она најскапоценото за кое вреди да се живее. Ќе се пронајдете многу, не ве именувам.
Немај гајле, ке грицкаме . Ти само со јадење ме поздравувај, после ќе ме тешеш ко ќе сум на диета . Сродна душа ми е, и двете љубиме да јадеме . Гурманки . Поздрав и до тебе
До сите Јарци на форумов, ние сме од типот Кад је бал, нек је маскенбал. Родени во најубав период од годината, занемарувајќи ги временските (не)прилики. Чирс лејдис енд џентлмен!
JoxyTheFreak Благодарам што ми го уништи животот. Имаме тема на муабет.. Расчистивме кој е гаден, кој е убав и во која група спаѓаме ние.
Сп до оние што го правеле ова. Жив измум, жими све. Е сега готово, уште утре ќе купам балони, и ќе си лепам.
Поздрав до девојкиве Gordana10 ilipili Bubbi AnaKarenina creshicka Divinebutterfly k.i.m Miss.Ricci Westlife DAngel Повелете благце